Βαθμολογία

Ψάχνει λύσεις

Την καλύτερη δυνατή διαχείριση του υλικού του ΠΑΟΚ καλείται να κάνει ο Άγγελος Αναστασιάδης, αναζητώντας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος του Βορρά». 

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη το διάστημα της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων είχε ό,τι ακριβώς… δεν θέλει ένας προπονητής: νέα προβλήματα. 

Ο Αθανασιάδης επέστρεψε «λαβωμένος» και αναμένεται να προφυλαχθεί από το ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με την προοπτική να δώσει το «παρών» απέναντι στην Φιορεντίνα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ένα ματς από το οποίο σχεδόν σίγουρα θα λείψει και ο Περέιρα, του οποίου η κατάσταση δεν παρουσίασε βελτίωση. 

Εκτός των άλλων, έγινε γνωστό ότι ο Τζαβέλλας θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επανέλθει πλήρως, συνεπώς η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετατίθεται εντός του Νοέμβρη. 

Πέρα όμως από τα αγωνιστικά προβλήματα, υπήρξαν και πειθαρχικά παραπτώματα παικτών (των διεθνών με τη Νέων), αλλά και η περίπτωση του Κάτσε ύστερα από όσα έλαβαν χώρα στο επεισοδιακό Σερβία-Αλβανία για τα προκριματικά. Ο Έλληνας τεχνικός συζήτησε μαζί τους, χωρίς πάντως να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στα συγκεκριμένα θέματα.