Βαθμολογία

Ζήσε το όνειρο… από μέσα

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 δίνει την δυνατότητα στους νεαρούς φιλάθλους της να πάρουν μέρος στην κλήρωση για να ζήσουν μέσα από την ομάδα την μεγαλύτερη εμπειρία τους σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Αν είσαι από 7 εώς 14 χρονών, στείλε ένα INBOX στη σελίδα του facebook της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 για να πάρεις μέρος στην φανταστική αυτή κλήρωση.

Μπες στα ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ να νιώσεις την ένταση πριν τον αγώνα, ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ τον αρχηγό της ομάδας μας καθώς βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και ΝΙΩΣΕ τον παλμό της κερκίδας απο το γήπεδο. Μόλις αρχίσει ο αγώνας, ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ της ομάδας με τους προπονητές και τους αναπληρωματικούς παίκτες και ΑΠΟΛΑΥΣΕ το παιχνίδι.

Για όλους τους ενδιαφερόμενους είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η γονική συναίνεση. Οι γονείς του νικητή θα έχουν την δυνατότητα να ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ στο γήπεδο με προσκλήσεις της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στα επίσημα του γηπέδου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας, το Σάββατο και ώρα 13:00 και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην επίσημη σελίδα της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στο Facebook.

Υ.Γ. Για όσους ενδιαφερόμενους δεν έχουν facebook, μπορούν να εξυπηρετηθούν από κάποιο άλλο προφίλ και να στείλουν τα στοιχεία τους.
Κάθε όνομα θα μπει μόνο μία φορά στην κληρωτίδα.