Βαθμολογία

Μέσι vs Ρονάλντο στο Old Trafford

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα τα πουν στις 25 Οκτωβρίου σε συλλογικό επίπεδο στο ισπανικό clásico, αλλά θα βρεθούν ξανά σε λιγότερο από ένα μήνα σε εθνικό, στις 18 Νοεμβρίου στο "Old Trafford", όπως επιβεβαίωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, διαδεχόμενη την αντίστοιχη της Αργεντινής για το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων των δύο χωρών.

"Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας έρχεται στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει τη φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας απέναντι στην αντίστοιχη της Αργεντινής που θα λάβει χώρα στο Μάντσεστερ στις 18 Νοεμβρίου".

Σε οκτώ αναμετρήσεις του παρελθόντος η Πορτογαλία, με τον Φερνάντο Σάντος πλέον στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, έχει νικήσει τη μία εξ' αυτών, η Αργεντινή έχοντας τη μερίδα του λέοντος τις έξι, ενώ μία δεν έβγαλε νικητή.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι θα τα έχουν πει πρωτύτερα της 18ης Νοεμβρίου στο ισπανικό clásico της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου στο "Santiago Bernabeu".