Βαθμολογία

Φεύγει από την Σάντερλαντ ο Μαυρίας

Πωλητήριο στον Χάρη Μαυρία φαίνεται πως βάζει η Σάντερλαντ, όπως υποστηρίζει αγγλικό δημοσίευμα. Ο Έλληνας διεθνής, μαζί με τους Τζιακερίνι και Αλτιντόρ, αναμένεται να αποχωρήσουν τον προσεχή Γενάρη.

Πρόωρο τέλος στην καριέρα του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ, δίνει αγγλικό δημοσίευμα. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «goal.com» ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πρόκειται να παραχωρηθεί τον προσεχή Ιανουάριο, με κανονική, όμως, μεταγραφή, όπως έχει αποφασίσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λι Κότζερτον. 

Βέβαια, δεν θα είναι ο μόνος, αφού από τις «μαυρόγατες» θα αποχωρήσουν επίσης οι Τζιακερίνι και Αλτιντόρ. Η απόκτηση των τριών ποδοσφαιριστών κόστισε συνολικά 25 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2013, με τους ίδιους να μην έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. 

Πλέον μια πιθανή πώληση του Έλληνα διεθνή και των συμπαικτών του θα λειτουργήσει ως απόσβεση ορισμένων χρημάτων που είχαν δαπανηθεί. 

Την απόφαση αυτή προανήγγειλε και μέλος της διοίκησης του συλλόγου: «Υπάρχει ένας αριθμός παικτών που δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και η διοίκηση θα προσπαθήσει να τους παραχωρήσει το συντομότερο δυνατό, δηλαδή τον Ιανουάριο».