Βαθμολογία

«Έχει και η ΕΠΟ τις ευθύνες της»

Απαράδεκτη θεωρούν στον ΠΑΟΚ την τάση να τα… φορτώσουν όλα στους νεαρούς διεθνείς (όπως τον Στέλιο Πόζογλου), ενώ υποστηρίζουν ότι και η ΕΠΟ έχει τεράστιες ευθύνες για τη «δεκάρα» στην Ελβετία. 

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες ο Στέλιος Πόζογλου, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής Νέων και φέρεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών στα επεισόδια που υπήρξαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η «γαλανόλευκη» στην Ελβετία. 

Ο νεαρός μέσος είχε τετ-α-τετ με τον Άγγελο Ανστασιάδη για τα όσα έγιναν στη Ζυρίχη και τον ντόρο που προκλήθηκε μετά την ιστορική ήττα με σκορ 10-0. 

Ο 18χρονος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε ότι έσπασε ένα τζάμι από παιχνίδι (κι όχι από νεύρα ή κάτι άλλο) και έτσι ενημερώθηκε εκτενώς για τη συμπεριφορά του μικρού ο έμπειρος τεχνικός. 

Στον ΠΑΟΚ, όμως, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η ΕΠΟ - ενώ έχει τεράστιες ευθύνες και για τη «δεκάρα» της Εθνικής Νέων- πετάει το... μπαλάκι σε νεαρούς παίκτες, όπως ο Πόζογλου και ο Τάσος Δώνης. Μάλιστα, εκείνο που λένε στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι «όχι στη στοχοποίηση μεμονωμένων παικτών».