Βαθμολογία

Η μεγάλη ώρα της επιστροφής έφτασε!

Το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η νίκη επί της Καλαμαριάς έχει φέρει τις τελευταίες ώρες έναν αέρα αισιοδοξίας στην πόλη και όλοι βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον που έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο μέχρι να φτάσει η ΑΕΛ στο στόχο της που είναι η επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα από τα ζητήματα που μάλλον ήταν και το σοβαρότερο είχε να κάνει με την καθημερινή προπόνηση της ομάδας, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα την περασμένη σεζόν αλλά και μέχρι σήμερα έκανε προπόνηση κυρίως στο «Γ. Μητσιμπόνας» ένα γήπεδο που δεν μπορεί να έχει τις προϋποθέσεις και τις ανέσεις που χρειάζεται μια ομάδα όπως η ΑΕΛ.

Η σπουδαιότερη είδηση αν μη τι άλλο ήταν η επιστροφή της ΑΕΛ στα Δένδρα, εκεί όπου ήταν για πολλά χρόνια η βάση της. Επί ημερών Πλεξίδα έγιναν πολλά στο συγκεκριμένο χώρο και σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr η ένταξη της ομάδας εκεί θα γίνει την Πέμπτη. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες ξεκίνησε η μεταφορά της υποδομής εκεί ώστε να είναι όλα έτοιμα και επιτέλους να δοθεί λύση σε ένα από τα βασικά προβλήματα της ομάδας.

Στα Δένδρα οι παίκτες της ΑΕΛ θα μπορούν να δουλεύουν απρόσκοπτα και μακριά από την παρουσία του κόσμου, έτσι ώστε να γίνεται και σωστότερα η δουλειά του τεχνικού τιμ. Κάτι τέτοιο φυσικά συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.