Βαθμολογία

«Υπόκλιση» Σάντος σε Ρονάλντο

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε για άλλη μία φορά ο Φερνάντο Σάντος, λέγοντας πως είναι τυχερός που μπορεί και προπονεί έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και τον χαρακτήρισε «ιδιοφυία». 

«Μέλι» έσταξε στις δηλώσεις του εν όψει του αποψινού αγώνα της Πορτογαλίας στη Δανία ο Φερνάντο Σάντος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας δήλωσε ευτυχής που έχει την τύχη να προπονεί τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει «πονοκέφαλο» με τη χρησιμοποίησή του. 

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος κόουτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι, λέγοντας ότι όλοι διεθνείς πρέπει να σταθούν στο «εμείς» και όχι στα «εγώ» τους. 

«Είναι τύχη να έχεις έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το να προπονείς έναν παίκτη αυτής της κατηγορίας και αυτού του επιπέδου δεν συνιστά πονοκέφαλο. Όταν έχεις στα χέρια σου μία ιδιοφυΐα πρέπει να το εκμεταλλευτείς», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και πρόσθεσε: 

«Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν πάντα τα "εγώ". Όταν το επίπεδο είναι πολύ υψηλό όλοι θέλουν να παίζουν. Στους συλλόγους υπάρχει συχνή επαφή και λύνονται καθημερινά αυτά τα ζητήματα. Εδώ οι παίκτες έρχονται μήνα παρά μήνα, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως λείπει η πειθαρχία. Αυτή που την παραβιάζουν θα τιμωρούνται».