Βαθμολογία

Ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον Κασάμι

Εκτενή αναφορά στην πορεία και την καριέρα του Βάλτερ Σαμπατίνι, ο οποίος πλέον είναι τεχνικός διευθυντής στη Ρόμα και είχε ανακαλύψει στην Παλέρμο τον Κασάμι, κάνει ιταλική εφημερίδα.

Ο Παϊτίμ Κασάμι ξεκίνησε το 2010 την καριέρα του στην ελβετική Μπελιντσόνα, όπου τον ανακάλυψε ο Βάλτερ Σαμπατίνι και εισηγήθηκε την απόκτησή του στην Παλέρμο, ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής στη Λάτσιο και τώρα είναι στη Ρόμα. 

Στον Ιταλό παράγοντα οφείλει πολλά ο Ελβετός χαφ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα κάποιων ευρωπαϊκών συλλόγων. 

Στην καριέρα του Σαμπατίνι κάνει αναφορά η ιταλική εφημερίδα «Pagina99», η οποία τον χαρακτηρίζει ντροπαλό, σοφιστικές και αντισυμβατικό και έχει καταφέρει να αποκτήσει τη φήμη του κυνηγού ταλέντων, έχοντας μόνιμα ένα αναμμένο τσιγάρο ακόμα και στους αγωνιστικούς χώρους. 

Εκτός από τον Κασάμι, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα έχει κάνει γνωστούς τους Καβάνι, Παστόρε, Μαρκίνιο, Λιχτστιάινερ, Κολάροφ, Αμπέλ Ερνάντες και τον Λαμέλα.