Βαθμολογία

Πιο έτοιμοι Φουστέρ και Γκαζαριάν

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Φουστέρ και ο Γκαζαριάν να τεθούν σύντομα στη διάθεση του Μίτσελ εν όψει των αγώνων του Ολυμπιακού με Εργοτέλη και Γιουβέντους. Πώς είναι οι άλλοι τραυματίες.

Ευεργετικά λειτούργησε για τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, και πλέον υπάρχουν ευχάριστα όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών. 

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Μίτσελ και πλέον προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και εκείνον με τη Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική του Champions League. 

Στα ευχάριστα της χθεσινής προπόνησης ήταν πως οι Ντοσεβί, Φουστέρ, Μπενίτες και Διαμαντάκος ακολούθησαν ένα μικρό μέρος του προγράμματος, ενώ ο Σιόβας γυμνάστηκε μόνος του. 

Ωστόσο, εκείνοι που φαίνεται πως είναι πιο έτοιμοι και μπορεί σύντομα να τεθούν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. 

Όσον αφορά τον Μπενίτες, φαίνεται πως είναι πιο σε σχέση με τους δύο προαναφερθέντες και ο Ντοσεβί – όπως και ο Σιόβας – θα χρειαστούν λίγο χρόνο ακόμα για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του. Όλα δείχνουν ότι οι δύο τελευταίοι θα επιστρέψουν εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Από σήμερα θα αρχίσουν να επιστρέφουν στου Ρέντη οι διεθνείς, με πρώτο και καλύτερο τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη Σουηδία, όπως και ο Αφελάι με την Ολλανδία. Ο Μίτσελ περιμένει πολλά πράγματα και από τους δύο, πόσω μάλλον στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη (στις 22 του μήνα). 

Αύριο θα επιστρέψουν οι Έλληνες διεθνείς, όπως οι Ομάρ, Αφελάι και ο Κασάμι. Την Πέμπτη θα επιστρέψει ο Εντινγκά, ο οποίος παίζει με το Κονγκό κόντρα στη Νότιο Αφρική.