Βαθμολογία

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13 έως και 17 Οκτωβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Δοκιμάζεις να κάνεις πολλές αλλαγές και το χειρίζεσαι μια χαρά. Επειδή υπάρχει ακόμα η Αφροδίτη στον άξονά σου έχεις ευκαιρίες να διαμορφώσεις τη σχέση σου όπως θέλεις για να περνάς καλά και να νιώθεις συντροφικότητα. Και είναι από τις λίγες φορές που δεν βάζεις τόσο μπροστά και έντονα τις προσωπικές σου ανάγκες γιατί μπορείς και βλέπεις ή συναισθάνεσαι τις ανάγκες και του άλλου ατόμου και για αυτό προσαρμόζεσαι. Κυρίως οι μεγάλες εξελίξεις έρχονται με τον Ζυγό. Στις 14/10 έως και 15/10 μπορεί να μπουν στοιχεία που αφορούν στην ατομική σου οικογένεια ή του άλλου ατόμου και να δημιουργηθούν μπερδέματα ή εντάσεις τις οποίες θα πρέπει να προσπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο γιατί η ενότητα έχει σημασία αυτό το διάστημα. Μια νέα γνωριμία είναι δεδομένη αρκεί να κατεβάσεις κάπως τον πήχη και να δείξεις περισσότερο το συναίσθημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια παράξενη φάση που δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να αλλάξεις γιατί τα γεγονότα τρέχουν και εσύ δεν μπορείς εύκολα να τα ελέγξεις. Το μόνο που προσπαθείς να ακούσεις είναι το συναίσθημά σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να μην γίνουν λάθη αλλά ούτε και απομακρύνσεις. Βέβαια σε απασχολεί ένα περίεργο και ιδιόρρυθμο άτομο που μπορεί να είναι Κριός, Ζυγός ή Τοξότης γιατί είναι διαφορετικό από εσένα και σου δείχνει με τα δικά του μάτια τον κόσμο. Μάλλον αυτή η σχέση παίζει και ένα μυστικό ρόλο στην ζωή σου γιατί δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι με ένα άλλο πρόσωπο και δεν θέλεις προς το παρόν να κάνεις καμία κίνηση. Προτιμάς να υποφέρεις παρά να λύσεις το θέμα γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απελευθερώνεσαι αρκετά και μπορείς και λες την γνώμη σου πολύ ελεύθερα και άνετα. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να δείξεις τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο και να πάρεις αυτό που περιμένεις πίσω και μάλιστα παραπάνω, αν κυρίως είναι Λιοντάρι. Με τον Τοξότη έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα αλλά δεν είστε σε φάση να τα βρείτε απόλυτα. Η σχέση αυτή θέλει ωριμότητα και συνέπεια που μάλλον λείπει και από τους δυο σας γιατί είστε ζώδια ανήσυχα και νιώθετε συνέχεια ότι κάτι σας λείπει. Με τον Ζυγό ή Υδροχόο θα υπάρξει εξέλιξη γιατί θα δεις ότι σε πολλά πράγματα ταιριάζετε και μπορείτε να τα βρείτε εύκολα και με πολύ χιούμορ. Η ξαφνική συνάντηση με τον Κριό μπορεί να σε βγάλει έξω από τα καθιερωμένα και να πετάξεις όλη την προηγούμενη σου ζωή, έτσι με την μία γιατί θα σε εκφράζει πιο πολύ από όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις χαρά αλλά μαζί με πίεση και δεν μπορείς εύκολα να αξιολογήσεις πως είσαι μέσα σου. Περνάς από διάφορες διακυμάνσεις και σου είναι δύσκολο να σταθείς σε μια κατάσταση. Μπορεί να κάνεις ένα ξαφνικό μπαμ και να συνεχίσεις να ζεις μακριά από ένα πρόσωπο που ούτε καν περίμενες ότι θα αντιδράσεις με αυτό τον τρόπο. Πιθανόν να ερωτευτείς πάρα πολύ στα ξαφνικά. Όλα είναι ρευστά και θα χρειαστεί να ακολουθήσεις αυτή την πλανητική ροή γιατί κάπου θα σε οδηγήσει. Μέσα από αυτές τις εναλλαγές θα βρεις τον αληθινό σου εαυτό και δεν θα αφήσεις τελικά να σε παρασύρει η φοβία της μοναξιάς. Κυρίως με τον Ζυγό θα προσπαθήσετε να τα βρείτε και πάλι γιατί έχει μείνει κάτι μεταξύ σας που δεν θέλετε να χαθεί. Με τον Κριό όλα είναι πιο δύσκολα γιατί κοντράρεστε και σαν χαρακτήρες και αυτό είναι που σε ενοχλεί περισσότερο. Ο Τοξότης θα είναι το αουτσάιντερ γιατί μαζί του μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς φόβο και να σε βγάλει έξω από τα όρια σου.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση για αυτό δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μη γνωρίσεις ένα άτομο που θα είναι στα μέτρα σου, εκτός αν δεν θέλεις να είσαι σε σχέση. Ακόμα και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου θα γυρίσει για να σε ταρακουνήσει και να πάρεις αποφάσεις. Ως άτομο του απόλυτου έρωτα και του πάθους αφού μέσα από εκεί εκφράζεσαι είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις την βαθιά σου ανάγκη για ερωτισμό και συντροφικότητα και αυτό είναι που θα σου δώσει κάποιες καλές προοπτικές. Μπορεί και να πάρεις αποφάσεις να προχωρήσεις πιο σοβαρά σε μια σχέση γιατί υπάρχουν τα εχέγγυα. Οι δυσκολίες έχουν να κάνουν με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ αλλά ακόμα και αυτές θα διαχειριστείς και θα δώσεις μια λύση γιατί βλέπεις πλέον καθαρά τι γίνεται, τι θέλεις και κατά πόσο το άλλο το άτομο μπορεί να ανταποκριθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεσαι σε ένα πολύ ιδιαίτερο μονοπάτι που βλέπεις συνέχεια ότι κάτι να αλλάζει αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλές κινήσεις γιατί κατά κάποιο τρόπο νιώθεις ότι δεν έχεις την δύναμη να αντισταθείς ή φοβάσαι ότι κατά κάποιο τρόπο θα χαθεί έστω και μια υποτυπώδης μορφή σχέσης. Με τον Κριό μόνο γίνονται ζυμώσεις γιατί εκεί σου βγαίνει και μάλιστα θέλεις να τον βάλεις στην θέση του γιατί δεν θα αλλάξει αλλιώς και να ακολουθήσει την ισορροπία μέσα στην σχέση. Με τον Τοξότη έχεις κάποιες κόντρες αλλά μπορεί να σου δίνει τόσα πολλά που να φοβάσαι να φύγεις ή να βάλεις τα όρια σου. Ο Σκορπιός έχει την δική του άποψη και δεν είναι εύκολο να του αλλάξεις το κεφάλι γιατί είναι μερικές φορές πολύ τυραννικός/η και προσπαθείς με άλλα μέσα πιο ήπια να τον κατευνάσεις. Γενικά δεν είσαι στα φόρτε σου αλλά τώρα δοκιμάζεσαι να δεις πως μπορείς να σταθείς απέναντι σε αυτό που λέγεται έρωτας και σχέση.

Πηγή: astrology.gr