Βαθμολογία

Μπήκε ο Μουνάφο στις προπονήσεις

Με μια ευχάριστη είδηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό το Σάββατο το απόγευμα καθώς ο τεχνικός των Αρκάδων είδε τον Μουνάφο να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση του. Ο Βεργέτης θα περιμένει την Τρίτη με αγωνία να μάθει τι έδειξαν οι εξετάσεις των Γκόιαν και Τιε Μπι για να δει πόσο καιρό θα μείνουν εκτός.

Την ίδια ώρα οι Μπαντιμπαγκά και Πάρα δεν προπονήθηκαν καθόλου και συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

"Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα σήμερα το απόγευμα –μετά το χθεσινό ρεπό- και ουσιαστικά έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου (18.15).

Στη σημερινή προπόνηση, ο Στάικος Βεργέτης είδε τον Μάνουελ Μουνάφο να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και να ενσωματώνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την ίδια στιγμή, Μπαντιμπανγκά και Πάρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ Γκόιαν και Τιε Μπι έβγαλαν μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματα προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους.

Στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα μετά από μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αφιερώθηκε χρόνος σε παιχνίδια με μπάλα, ενώ για λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε και «διπλό» με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν συγκεντρωμένοι δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό".