Βαθμολογία

Επέστρεψε ο Γουόλκοτ!

Μπορεί η κακοδαιμονία να... συνοδεύει την Άρσεναλ τον τελευταίο καιρό, αλλά τουλάχιστον οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πλέον και έναν λόγο να χαμογελούν αφού ο Θίο Γουόλκοτ επέστρεψε στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα γήπεδα. Μαζί του, την επιστροφή του έκανε και Σερζ Γκνάμπρι.

Ο Άγγλος εξτρέμ είχε μείνει εκτός δράσης από την περασμένη αγωνιστική περιόδο, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, όταν είχε τραυματιστεί σε ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ για το Λιγκ Καπ.

Την Δευτέρα (13/10) όμως βρέθηκε και πάλι δίπλα στους συμπαίκτες του (όσους δηλαδή δεν βρίσκονται κοντά στις εθνικές τους ομάδες) για να προπονηθεί (κάτι που αναμενόταν τις προηγούμενες ημέρες) και να δηλώσει υποψηφιότητα ακόμη και για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα με την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρει και ο Γκνάμπρι, που ξαναμπήκε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο τον περασμένο Αύγουστο.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Χαλ (18/10) με στόχο φυσικά το πρώτο τρίποντο έπειτα από την ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ και την ήττα από την Τσέλσι.