Βαθμολογία

Χαμόγελα στην Ξάνθη

Ολοένα και μειώνονται τα προβλήματα στο «στρατόπεδο» της Skoda Ξάνθης ενόψει του ματς με τον Πλατανιά. Γούτας, Κομεσίδης και Λουσέρο επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις. Άμεσα «μπαίνει» και ο Ρούντι.

Σε ρυθμούς προπονήσεων μπήκε και πάλι η Skoda Ξάνθη, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος που θα την βρει αντιμέτωπη με τον Πλατανιά. 

Μετά το ρεπό της Κυριακής (12/10), οι Ακρίτες πάτησαν ξανά το χορτάρι του προπονητικού κέντρου στα Πηγάδια, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει το ρόστερ του να γεμίζει ημέρες πριν την έβδομη αγωνιστική. 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας είδε τους Δημήτρη Γούτα, Δημήτρη Κομεσίδη και Αντριάν Λουσέρο να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα, με τον τελευταίο να δείχνει πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. 

Μοναδικοί απόντες, ήταν οι Δημήτρης Κυριακίδης (θα υποβληθεί σε χειρουργική εγχείρηση στην Γερμανία) και Κάρλος Γουίλσον Ρούντι (αναμένεται να μπει ξανά σε ρυθμούς προπονήσων την Πέμπτη 16/10). 

Όσον αφορά στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (13/10), οι παίκτες της Skoda Ξάνθης έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.