Βαθμολογία

Το μήνυμα του Μίτσελ ενόψει Γιουβέντους!

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να τα… βάλει με τη Γιουβέντους δηλώνει ο Μίτσελ στην ιταλική εφημερίδα “Tuttosport”. 

Ο Ισπανός προπονητής των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι το μυστικό για μια τέτοια αναμέτρηση είναι να προσπαθήσεις και να καταφέρεις να επιβάλεις το στιλ του παιχνιδιού σου. 

«Στο ποδόσφαιρο μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν δυνατό ή έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, όμως, ανεξαρτήτως του πόσο ισχυρός είναι, εσύ πρέπει πάντα να μάχεσαι για να πηγαίνεις μπροστά. Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι διαρκώς κακοί, με την καλή έννοια, στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο έτσι μπορούν να παράγουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Η ομάδα μου πρέπει να είναι πάντα έτοιμη», τόνισε –αρχικά- ο Μίτσελ στην ιταλική εφημερίδα η οποία ασχολείται ιδιαίτερα με τα όσα συμβαίνουν στη «Μεγάλη Κυρία». 

«Η εμπειρία δεν μας λείπει και κατά συνέπεια υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δώσουμε μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα», υποστήριξε ο Μίτσελ ο οποίος κατέληξε αποκαλύπτοντας το μυστικό για ένα καλό αποτέλεσμα… 

«Το μυστικό; Να επιβάλλεις πάντα το στιλ παιχνιδιού σου, δίχως να αλλάζεις αναγκαστικά κάποια πράγματα. Κατοχή μπάλας, επίθεση και άμυνα με συνέπεια».