Βαθμολογία

«Έτσι πήγε στη Ρόμα ο Χολέμπας»

Λεπτομέρειες για την μεταγραφή του Χολέμπας στη Ρόμα αποκάλυψε γνωστός μάνατζερ στην Ιταλία, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας.

Τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα αποκάλυψε ο Ιταλός μάνατζερ, Φάμπιο Παρίσι. 

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Tele Radio Stereo», ο διάσημος στη γειτονική χώρα ατζέντης ο διεθνής μπακ ήταν μία λύση στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου και οι «τζιαλορόσι» αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την εισήγησή του για την απόκτησή του. 

«Ο Σαμπατίνι τις τελευταίες ημέρες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει για παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας με την δυνατότητα όμως να καλύπτει όλη την πλευρά. Του ανέφερα τον Χολέμπας. Όταν έγινε προσφορά στον Χοσέ για την Ρόμα την έκανε αποδεκτή χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι έκλεισε στον σύλλογο», ανέφερε αρχικά ο κ. Παρίσι και πρόσθεσε: 

«Ο Χοσέ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Ήταν μία λύση των τελευταίων ημερών χωρίς να έχει την ευκαιρία να ξέρει τον προπονητή ή να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα». 

Καταλήγοντας, ο διάσημος μάνατζερ υποστήριξε: «Ο Γκαρσία έχει την εμπειρία να χειρίζεται παίκτες που έρχονται από τέτοια κατάσταση όπως ο Χολέμπας. Μετά από έναν επαρκή αριθμό προπονήσεων βάζει αυτούς τους παίκτες στο πνεύμα».