Βαθμολογία

Με ανατροπή πήραν την νίκη τα Βρυσιά

Ο Απόλλων Βρυσιών ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην αναμέτρηση του κόντρα στους Ατρόμητους/Θύελλα, τους οποίους κέρδισε με σκορ 2-3 για το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και έτσι γνώρισε την ήττα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν στο 6ο λεπτό ο Ζητούνης έπιασε ένα σουτ, αλλά ο Στεφούλης μάζεψε την μπάλα. Στο 11’ οι Ατρόμητοι/Θύελλα απάντησαν όταν ο Αμαρλαριώτης από δεξιά δοκίμασε ένα φαλτσαριστό σουτ, αλλά ο Χουλιάρας μάζεψε την μπάλα.

Τελικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν στο 16’ ο Χατζής βρήκε με όμορφη μπαλιά τον Μάρη και αυτός έκανε το 1-0 για την ομάδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 30’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης με ατομική προσπάθεια από αριστερά έκανε μια μπαλιά στην περιοχή για τον Δημήτρη Αρβανιτοζήση και αυτός από κοντά έγραψε το 1-1.

Οι Ατρόμητοι/Θύελλα όμως, πέτυχαν κι άλλο γκολ, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Γκρέτσης με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Τόπη στην περιοχή, που βγήκε τετ-α-τετ και έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του κάνοντας το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Βρυσιών μπήκε δυνατά και έτσι μόλις στο 48’ έκανε το 2-2, όταν ο Γιάννης Αρβνιτοζήσης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Γκρέτση και σκόραρε. Στο 65’ μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν το παιχνίδι όταν ο Αρβανιτοζήσης Δημήτρης έκανε το τελικό 2-3.

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούλης, Χατζής, Κοντομάνος, Αμαρλαριώτης(60’ Τσανάκας), Μάρης, Νταφόπουλος(70’ Καραδούκας), Σκοτεινιώτης, Γκρέτσης, Ζιάκας, Τόπης, Ιωαννίδης(50’ Καρανικολός).

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Χουλιάρας, Μπερσιάνης, Βαΐτσης(55’ Αγγελάκης), Γαϊτανίδης, Στεφανής(70’ Λάμπρου), Γιαντσίδης(46’ Καραντάκης), Αρβανιτοζήσης Ι., Μπακογιάννης, Λιάπης, Ζητούνης, Αρβανιτοζήσης Δ.

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Τσακνάκη, Μουτζουρούφης.