Βαθμολογία

Τρελαίνει κόσμο ο Διογένης!

Μετά την περσινή ξέφρενη πορεία και την άνοδο από την Γ' ΕΠΣΛ, ο Διογένης Λάρισας δείχνει ικανός να πετύχει μεγάλα πράγματα και στην Β' ΕΠΣ Λάρισας. Η ομάδα του Γιώργου Κύργια νίκησε την Ακαδημία Αχιλλέως με 2-1 εντός έδρας και πέτυχε το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Οι "ροσονέρι" έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Βολιοτόπουλο, Βουλγαράκη και Μάγγο.

Στο 40' ο Μάγγος έδειξε την κλάση του, αφού με απευθείας χτύπημα φάουλ έβαλε τον Διογένη μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η λαρισινή ομάδα συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τους Βολιοτόπουλο, Τσαπατώρη, Μάγγο και Λαΐνα, για να έρθει στο 55' ο Πέτσας και να ισοφαρίσει για την Ακαδημία Αχιλλέως.

Τελικά, ο Διογένης κατάφερε να πάρει την νίκη με ένα ακόμα απευθείας χτύπημα φάουλ, αυτή τη φορά από τον Γιαννάκη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις

Διογένης Λάρισας (Γιώργος Κύργιας): Κουμπούσογλου, Τζοβάρας (65' Ντελόπουλος), Γιαννάκης, Καραμούτης, Κύργιας, Μιχαήλ, Κοτολώσης, Μάγγος, Μαΐνας (70' Καρλιάμπας), Βουλγαράκης (50' Τσαπατώρης), Βολιωτόπουλος.

Ακαδημία Αχιλλέως (Γιάννης Βασιλείου): Γιαννούλας, Μάρκου, Σαμιώτης (75' Ξυνογαλάς), Σακελλαρίου, Δημακόπουλος, Καραμπέρης, Καψιώχας, Αναγνώστης, Μισαηλίδης (65' Χρόνης), Πέτσας, Αυφαντής (30' Κομισόπουλος)

Διαιτητές: Τάνας Ι., Νάκας Χ., Κοτρώτσος Δ.