Βαθμολογία

Ένα ήταν αρκετό για τον Ροδιακό

Νίκη με σκορ 0-1 κατάφερε να πάρει ο Ροδιακός μέσα στο Δασοχώρι απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο και έτσι έχει πλέον 6 βαθμούς σε 2 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί και εκμεταλλευόμενοι την κακή εικόνα των γηπεδούχων κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Στο 29’ ο Γαλάρας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκου Αλεξούλη, ενώ στο 38’, μετά από ένα φάουλ του Τσιόγκα ο Φετάου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Ροδιάς είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία για γκολ, στο 51’ όταν ο Πατρίκου βγήκε τετ-α-τετ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι πέρα από ένα δοκάρι με τον Ακριβόπουλο στο 70’ δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Σάκης Κυρίτσης): Παπανικολάου, Βάνης, Γκουντούρας(70’ Μαντζαφλάρας), Καπάι, Ζαμπούλης, Κωσταρέλος(46’ Παλάτζας), Μπαντέτσος, Δαμασιώτης, Μαλαβιέζος(46’ Θανασάρας), Ακριβόπουλος, Σαχίνης.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Γκαμπέτας, Γεροστέργιος, Τσιόγκας, Σπάχος, Φετάου, Μπαλκουράς, Γαλάρας(49’ Γιολδάσης), Ρόκα(84’ Ευαγγελόπουλος), Πατρίκου(72’ Χαραλαμπόπουλος).

Γιώργος Μητσιούλης