Βαθμολογία

Αγχωτικό διπλό για τον Άγιο Θωμά

Το δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Ασπίδα Αγίου Θωμά, που αυτή τη φορά επικράτησε στα Φάρσαλα της τοπικής Αναγέννησης με 2-1. Η ομάδα του Βασίλη Κυριάκου δείχνει ικανή για μια καλή πορεία στην Β' ΕΠΣΛ, ενώ το νεανικό σύνολο του Βασίλη Κουτσανούλη δείχνει να δυσκολεύεται απέναντι σε έμπειρους και δυνατούς σωματικά αντιπάλους.

Η Αναγέννηση είχε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο ματς στο 15', όταν το σουτ του Μουτκανά Θ. βρήκε πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια έφυγε άουτ.

Η Ασπίδα απάντησε στις ευκαιρίες στο 25', όταν ο Καρασίμος με πλασέ ανάγκασε τον Γκατζανά να προχωρήσει σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Δοκάρι είχε και η ομάδα του Αγίου Θωμά στο 32', όταν η κεφαλιά του Σαλοκανά μετά από φάουλ Καλούση προσέκρουσε στην οριζόντια δοκό και εν συνεχεία απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 56' η μπάλα βρήκε στο χέρι του πεσμένου Τσάμπα με τον διαιτητή της συνάντησης να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρασίμος που ευστόχησε για το 0-1.

Ένα ακόμα δοκάρι για τον Άγιο Θωμά στο 60' σε σουτ του Καραγιάννη αυτή τη φορά, ενώ στο 70' ο Καλούσης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 71' ο Τζερεμές κέρδισε πέναλτι για την Αναγέννηση. Το εκτέλεσε ο Χριστοδούλου, με τον Παπαρδέλα να αποκρούει αρχικά, στην συνέχεια νέο σουτ του Ρούμπα και ο Παπαρδέλας τελικά θα μπλοκάρει βάζοντας προσωρινά τέλος στην πολιορκία. Ένα λεπτό αργότερα όμως, η ομάδα των Φαρσάλων θα έχει μια ακόμη μοναδική ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς, όταν το σουτ του Τζερεμέ αποκρούστηκε αρχικά από τον Παπαρδέλα, ενώ το νέο σουτ από τον Χριστοδούλου βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Το μόνο που κατάφερε τελικά η ομάδα του Βασίλη Κουτσανούλη ήταν να μειώσει στο 83' με ιδανική εκτέλεση φάουλ του Τζερεμέ για το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Βασίλης Κουτσανούλης): Γκατζανάς, Δημητρόπουλος, Μπουλάρι, Τσάμπας, Μουτκανάς Ε., Ρούμπας (86' Δημουλάς), Μουτκανάς Θ. (64' Θεοχάρης Ι.), Θεοχάρης Κ., Τζερεμές, Τράντος, Ψαρογιώργος (46' Χριστοδούλου).

Ασπίς Αγίου Θωμά (Βασίλης Κυριάκος): Παπαρδέλας, Τσιάρας, Πανέτσιος (50' Τσιτσιούμης), Πρασσάς, Μπρατσιάλης, Αραμπατζάνης, Καλούσης, Καραγιάννης, Καρασίμος (78' Εμμανουήλ), Νεράτζης, Σαλοκανάς (86' Καραούλας). 

Διαιτητές: Κεραμίδας Ν., Αρχοντής Κ., Κοντοβασίλης Γ.