Βαθμολογία

Νίκη ο Βρυότοπος αλλά φωνάζουν οι Καλαρρύτες

Νίκη με σκορ 2-3 πήρε ο Βρυότοπος μέσα στην έδρα των Καλαρρυτών σε ένα παιχνίδι όμως που είχε αρκετές εντάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πολλά και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 25’ όταν ο Μπιζιώτας έβγαλε μια σέντρα και ο Φιλιππίδης με πλασέ έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ, με τον διαιτητή αρχικά να δείχνει την σέντρα, αλλά στην συνέχεια ακύρωσε το τέρμα, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων των Καλαρρυτών και μια μικρή διακοπή στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 60’, όταν μετά από κόρνερ του Λιάκου, ο Σπυρόπουλος έγραψε το 0-2. Στην συνέχεια οι Καλαρρύτες ανέβασαν απόδοση και κατάφεραν μάλιστα να ισοφαρίσουν με δύο προσωπικά τέρματα του Μουστάκα, στο 80’ και στο 84’, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 2-2.

Τελικά, ο Σπυρόπουλος έδωσε την λύση στον Βρυότοπο, όταν στο 90’ και με ατομική ενέργεια κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Βρυότοπος(Χρήστος Πετρίκης): Μάνος, Δαλακούρας(50’ Χατζηλιώντας), Λέτσιος Αγγ.(80’ Μπαρούτας), Λέτσιος Γ., Κανάκης, Γκαμέτσας, Μανδραβέλης(75’ Δεληχρήστος), Λιάκος, Μπιζιώτας, Σπυρόπουλος, Φιλιππίδης.