Βαθμολογία

«Κεραυνός» και στην έδρα του!

Ο Κεραυνός Δένδρων πέτυχε την δεύτερή του νίκη απέναντι στους Λύκους Λάρισας αυτή τη φορά κάνοντας ένα ωραίο παιχνίδι και πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε την υπεροχή και πολύ καλές φάσεις για να διευρύνει και άλλο το σκορ. Οι Λύκοι Λάρισας παρουσιάστηκαν λιγότερο καλοί, κατάφεραν όμως στο τέλος του παιχνιδιού να μειώσουν το σκορ.

Στο 15’ ένα σουτ καλό ο Αγγελής η μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Μπέρσι για τους φιλοξενούμενους μόνος του με κεφαλιά αστόχησε.  Στο 25’ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Με την συμπλήρωσε μισής ώρας μετά από γύρισμα του Μαργαρίτη, στον Γκάτη αυτός με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 40’ για τον Κεραυνό ο Μπακού είχε δοκάρι. Στο 65’ ο Μπακού με ατομική ενέργεια πέρασε όλη την άμυνα και έκανε το 2-0. Στο 75’ σουτ του Τσούτσου, η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι και πήγε άουτ. Στο 78’ για τους Λύκους, κέρδισε το πέναλτι ο Λιτζερίνο, εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-1. Στο 80’ ο Μπακού σούταρε ωραία απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Τελευταία φάση στο 85’ ο Κυριτσόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με γυριστό σουτ αστόχησε.

Κεραυνός Δένδρων: Κωστόπουλος, Τασούλας, Ντόνας (75’ Κυριτσόπουλος), Σκριάπας, Παπαοικονόμου (35 λ.τ. Καλαμάς), Γκάτης Χ., Γκάτης Θ., Τσούτσος (75’ Τσένης), Μπακού, Μαργαρίτης.

Λύκοι Λάρισας: Μπουρονίκος, Ντριβαλάς, Καψάλης, Τζίκας (82’ Κουτσογιώργος), Μπάτσικας (30’ Αλεξίου), Σπανός, Τσορλιανός, Γεωργούλας (70’ Μάνης), Λιτζερίνο, Αλεξανδρής, Μπέρσι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοτούμπας Δ., Κυρίτσης Δ., Κυρατζής Γ.

Βάσω Γκατζούλη