Βαθμολογία

"Αέρας" οι Αμπελόκηποι από την Ραψάνη

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Αμπελόκηποι, οι οποίοι πέρασαν με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα της "έμπειρης" στην κατηγορία Ραψάνης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12', όταν από ωραίο συνδυασμό των Ραχωβίτη και Ντε Λα Ρόσα, ο Μπίμπας έγινε τελικός αποδέκτης και έκανε το πρώτο σουτ με τον Σδούγγα να αποκρούει αρχικά και στην επαναφορά ο Μπλάνας Γ. δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στο 25' οι Αμπελόκηποι απείλησαν και πάλι, όταν ο Ραχωβίτης έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα του Σ.Σ.Ρ. να αποκρούει.

Η ομάδα του Άκη Ταυλαρίδη έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα στο 30', όταν το σουτ του Ποντίκα εκτός περιοχής σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Σδούγγα.

Το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων ήρθε στο 38', όταν ο Ντε Λα Ρόσα με απευθείας χτύπημα φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70', Μπίμπας και Μπλάνας Γ. συνδυάστηκαν ωραία, με τον δεύτερο να σουτάρει και τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή.

Τελικά, ο επόμενος συνδυασμός Μπίμπα και Μπλάνα ήταν επιτυχημένος, αφού ο δεύτερος στο 75' διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 83ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Βαϊούλη για λογαριασμό των Αμπελοκήπων.

Οι συνθέσεις

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγγας, Τσούλκας, Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Βάρσος, Αγγελίκος (55' Γκαραγκούνης Ντ.), Κουτσάκης, Σινάνι Β., Σινάν Τζ. (46' Μπούρος), Κούμε, Κατσαμάκας.

Α.Ο. Αμπελοκήπων (Άκης Ταυλαρίδης): Κυριάκης, Μαυροδήμος, Ποντίκας, Γούτος, Τσάκε, Μπλάνας Ν., Ραχωβίτης, Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης Β. (80' Τριτάρης Αχ.), Μπλάνας Γ. (75' Βαϊούλης), Μπίμπας Ι. (85' Μπαμπατζιάς).

Διαιτητές: Ρεντόπουλος Ι., Ζαχαρός Β., Κοντοβασίλης Ν.