Βαθμολογία

Παλικαρίσιο διπλό για τους Χαλκιάδες

Νίκη με σκορ 1-2 κατάφερε να πάρει ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων μέσα στο γήπεδο του Ναρθακίου επί της τοπικής ομάδας για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες καθώς επίσης και δύο δοκάρια, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να ισοφαρίσουν πρόσκαιρα και έτσι γνώρισαν την ήττα.

Στο 13’ ο Βαρελάς είχε δοκάρι για το Ναρθάκι, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου με σουτ άνοιξε το σκορ για τους Χαλκιάδες κάνοντας το 0-1. Στο 20’ οι γηπεδούχοι είχαν εκ νέου δοκάρι, αυτήν την φορά με τον Σουλιώτη, ενώ έκαναν και μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπούσιο.

Τελικά, το Ναρθάκι ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος, όταν στο 63’ ο Βαρελάς έκανε το 1-1. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Παπακωνσταντίνου και Χάμο, ενώ στο 82’ ο τερματοφύλακας των Χαλκιάδων έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Έτσι, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 89’ όταν και ο Παπακωνσταντίνου με ωραίο τρόπο έκανε το 1-2 και χάρισε έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα των Χαλκιάδων.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Παπανικολάου, Καραντάσιος, Κεσέογλου, Λελεντζής Σ., Καπετάνιος, Νανάς(78’ Κοιλιάρογλου), Ζαγγανάς(85’ Μπασδάνης), Βαρελάς, Σουλιώτης(46’ Θύμιου), Μπούσιος.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας(85’ Τσιγκούας λ.τ.), Ρουμάνης Αντ., Ρουμάνης Αν., Κυριάκου, Λαζαρίδης, Μητσόπουλος, Μαμάτσας(60’ Σαραλιώτης), Χάμος, Νιαβής, Νασιούλας, Παπακωνσταντίνου.

Γιώργος Μητσιούλης