Βαθμολογία

Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία τα Βούναινα

Σε ένα όμορφο παιχνίδι όπου την υπεροχή είχαν οι γηπεδούχοι και σημειώθηκαν πολλές φάσεις καθώς και δοκάρια και από τις δύο πλευρές, το σκορ στο τέλος έμελλε να είναι 1-0 για τα Βούναινα που κατάφεραν να κερδίσουν την Κυψέλη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα γκολ.

Στο 10’ η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι από τον Τσαπράζη Σ. Στο 15’ ο Γουρνάρης έκανε ένα σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 18’ τετ α τετ του Τσαπράζη Κ., έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 25’ πάλι ο Γουρνάρης αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 28’ ο Λεμονής σούταρε αλλά η μπάλε πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35’ τετ α τετ του Λεμονή απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 60’ νέο σουτ του Λεμονή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 72’ κεφαλιά του Παλάσκα απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τσαμπάζη. Στο 83’ ωραία ενέργεια του Τσαπράζη Σ., ο οποίος έδωσε στον Τσαπράζη Κ. και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο 83’ για την Κυψέλη ένα ωραίο σουτ για τον Τσαμπάζη ο οποίος πλάσαρε άουτ. Και στο 90’ σουτ για τα Βούναινα του Χατζηλιάδη Κ., απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Βούναινα: Καραποστόλης, Τριτόπουλος, Γκουντουμάνος, Παλάσκας, Φαρμάκας, Γκέκας (75’ Κοκκάλας), Σάλτας, Τζάτζος (60’ Λαζαρίδης), Τσαπράζης Σ., Λεμονής (65’ Χατζηλιάδης Κ.), Τσαπράζης Κ.

Κυψέλη: Κουκοφίκης, Ζιόμπωρας Θ., Φιλοκώστας (75’ Χριστιανός), Μπαλάς, Κοκότσικας, Γούσης, Χατζόπουλος, Ζιόμπωρας Α. (55’ Χατζηλαδάς), Κασσιός, Γουρνάρης, Τσαμπάζης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δρυστέλλας Α., Αθανασούλας Λ., Τσιτρούλης Θ.

Βάσω Γκατζούλη