Βαθμολογία

Έφυγε με βαθμό από το Βλαχογιάννι

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Δόξα Βλαχογιαννίου και Κεραυνός Παραποτάμου κόλλησαν στο 0-0 στην έδρα της πρώτης.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο ματς ήρθε στο 30' για το Βλαχογιάννι, όταν ο Τζουζέπε, απέκρουσε το δυνατό σουτ του Φαρμάκα μετά από γύρισμα του Αθανασούλη.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ που καταλογίστηκε στο 38' στον Τζιόλα, καθώς θεωρούν ότι ο παίκτης καλυπτότανε.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε μια καλή στιγμή για τον Παραπόταμο με μια κεφαλιά του Καπετάνιου.

Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός είχε δύο καλές ευκαιρίες με μια κεφαλιά του Μπέτσιου και ένα σουτ του Παππά, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα έχασε πέναλτι με τον Άρη Καπετάνιο να μην μπορεί να νικήσει τον Χαλκιά. Πάντως για το πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σαΐτης από χέρι αμυντικού διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Βλαχογιαννίου, καθώς θεωρούν, ότι ο αμυντικός ήταν πολύ κοντά και δεν προλάβαινε να αντιδράσει.

Η Δόξα έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη μέχρι το τέλος. Συγκεκριμένα είχε δύο καλές στιγμές με τους Ξεφτέρη, Γκουρομπίνο στο 75' και στο 80', ενώ στο 90' + 4' ο Γκαραβέλης έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και μαζί την ευκαιρία να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας (50' λ.τ. Παναγιώτου), Αθανασούλης, Μίσιος Ν., Ιωαννίδης, Μίσιος Δ., Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Φαρμάκας (65' Δήμος), Τζιόλας, Ξεφτέρης (85' λ.τ. Γκαραβέλης).

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Ναΐμ, Κολοβός, Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε, Σερίφης (60' Σαϊτης), Καρανίκας, Καπετάνιος, Κουκουτσέλος (80' Μπέτσιος).

Διαιτητές: Τσιτσιρίκας Α., Δήμου Γ., Πατέτσος Γ.