Βαθμολογία

Το πήρε πάνω του ο Καββαδίας

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα της ομάδας του Ελευθεραί από το γήπεδο του Διλόφου, όπου και κέρδισε με το εντυπωσιακό 1-5 τον Μυραϊκό. Στο παιχνίδι αυτό, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Καββαδίας, που σκόραρε τρία γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Το πρώτο μέρος, δεν είχε κάτι το συγκλονιστικό, μιας και όλα τα γκολ σημειωθήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Με την αρχή του δευτέρου μέρους, ο Καββαδίας ανέλαβε δράση και άνοιξε το σκορ στο 46ο λεπτό, όταν έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55’ με τον Νικολακόπουλο, ωστόσο δεν χάρηκαν για πολύ, καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Καββαδίας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Ελευθεραί κάνοντας το 1-2.

Στο 60’ ο Καραγιάννης έκανε το 1-3 και στο 67’ ο Καββαδίας πέτυχε χατ-τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-4. Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Γιάννη Μπάγκα, έβαλε ο Γκουντρουμπής, που διαμόρφωσε το τελικό 1-5 στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μυραϊκός(Βασίλης Τσιάρας): Καραφέριας, Κωσταρέλος, Μαμάκος, Μπλιάτσος, Αθανασίου, Τσιάρας(62’ Μπόζαρλης), Μπαντούλης, Κατσιανούλης(75’ Αρχοντής), Νέστορας, Νικολακούλης, Χασιώτης(53’ Καραμάνης).

Ελευθεραί(Γιάννης Μπάγκας): Μπακαρός, Αντωνόπουλος, Καραντάκης(50’ Γκουντρουμπής), Σαράντης, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Ντάλλας(50’ Φανίδης), Ευαγγέλου(65’ Καβράκος), Καββαδίας, Ευστρατίου, Καραγιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης