Βαθμολογία

Ματς για καρδιακούς στην Χάλκη!

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που όποιος το παρακολούθησε θα το θυμάται για καιρό, Ηρακλής Χάλκης και Αστραπή Νέας Πολιτείας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στην έδρα το πρώτου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχισαν να προηγηθούν στο 20', όταν ο Σουλτούκης έπειτα από πάσα του Αποστόλου έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι κύλισε χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το υπόλοιπο του πρώτου μέρους και με το "καλησπέρα" στο δεύτερο ο Ηρακλής ισοφάρισε. Συγκεκριμένα, στο 55' ο Παδημητρίου ήταν αυτός που μετά από πάσα Κοτάκου έφερε το ματς στα ίσια. Να σημειώσουμε πάντως ότι δύο λεπτά νωρίτερα, η Αστραπή έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Σουλτούκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ηρακλής είχε δοκάρι στο 65' με τον Ρέψη, ενώ στο 68' είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Κοτάκο.

Τα τελευταία λεπτά του ματς ήταν συναρπαστικά, αφού παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η Αστραπή κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο 85', όταν ο Αποστόλου από σέντρα του Γαρουφαλιά πέτυχε το 1-2.

Όμως ο Ηρακλής Χάλκης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού στο 90' + 3' ο Κουσιώρας Κ. μετά από πάσα Τσιλιάκου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Γουργιώτης (80' Γούπος), Αλμυρούλης, Τσίρκας, Βογιατζής Χρ. (85' Τσιλιάκος), Κουσιώρας Κ., Κουσιώρας Ν., Ρέψης, Παπαδημητρίου, Κοτάκος.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλλιάς, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Μπατζέλας (85' Καλτσάς), Φλώρος, Καψιώχας, Σουλτούκης, Αρσένης (58' Παπαμάνος), Αποστόλου (90' + 2' Κυριάκος).

Διαιτητές: Μαστοροδήμος Χ., Νατσιούλας Η., Καραμπούλας Θ.