Βαθμολογία

Απλή αλλά ουσιαστική η Αμπελιά

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, αφού κέρδισε με σκορ 2-0 την ομάδα της Ανθούπολης για και πήρε έτσι την πρώτης της νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στην βαθμολογία του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Ζαχαράκης έκανε το 1-0 με ένα μακρινό σουτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από όμορφη συνεργασία με τον Κουλάκογλου πέτυχε και το δεύτερο γκολ για την Αμπελιά στο 16ο λεπτό.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία όταν ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε κόρνερ αλλά ο Τολιόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή της Αμπελιάς συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο τετ-α-τετ με τον Πατσκίνη και τον Ζαχαράκη να μην μπορούν να κερδίσουν τον Κοτέλη.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Κατσικόπουλος(80’ Μούτος), Τολιόπουλος, Ακρίβος, Γκοντοβάς, Μπρόζος(70’ Κουσκοβίτης), Παναγιωτόπουλος, Κουλάκογλου, Μπίνος, Πατσκίνης, Ζαχαράκης(90’ Σουλιώτης).

Ανθούπολη(Βασίλης Ταχτιντής): Κοτέλης, Παπαδημητρίου, Μπακαβέλος(46’ Χατζηρούφας, 70’ Χατζής λ.τ.), Τσιάτας Κ., Σαπουνάς, Παργύρης, Παπαγιαννούλης Α.(55’ Μακρινίκας), Τσιάτας Φ., Σκορδίλης, Μηταλούλης, Βλησαρούλης.

Γιώργος Μητσιούλης