Βαθμολογία

Ο Ταρταμπούκας έδειξε τον δρόμο

Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ, αφού επικράτησε με 3-0 του Μαχητή Τερψιθέας εντός έδρας, με τον Αποστόλη Ταρταμπούκα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, στο 10ο λεπτό με τον Ταρταμπούκα, ενώ στο 30' ακυρώθηκε γκολ του Τσούτσα για τον Μαχητή ως οφσάιντ. Οι άνθρωποι του Μαχητή ισχυρίζονται ότι ο παίκτης καλυπτότανε.

Επιπλέον, η ομάδα του Γιώργου Καμάκα είχε δοκάρι στο 38' σε κεφαλιά του Παϊτέρη και στην συνέχεια η μπάλα πέρασε παράλληλα και βασανιστικά πάνω από την γραμμή του τέρματος για να διώξουν τελικά οι αμυντικοί.

Το Αβέρωφ απάντησε στο δοκάρι του Μαχητή με μια καλή στιγμή του Γουργιώτη στο 40', αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν απέφυγε το 0-0 για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο το "θωρηκτό" ήταν καλύτερο και έχασε σωρεία ευκαιριών με κύριους εκφραστές τους Ντούγκο, Γουργιώτη και Τσαβαλιά.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπιρσίμη έφτασε στο γκολ στο 58', όταν ο Κλεισιάρης κέρδισε πέναλτι, φάση για την οποία επίσης διαμαρτύρεται ο Μαχητής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταρταμπούκας, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Στο 76' και πάλι ο Αποστόλης Ταρταμπούκας με εκπληκτική ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Και γι' αυτή την φάση διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Μαχητή, καθώς υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 83' ο Ζήσης Καφφές με σουτ - κεραυνό εκτός περιοχής.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η πρώτη συμμετοχή του 15χρονου (γεννημένου το 1999) Κωνσταντίνου Τσιαντούλη με την φανέλα του Αβέρωφ, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Παζιάνας, Μηνάς (39' Κλεισιάρης), Μιχαήλ (74' Βαΐτσης), Μάρκου, Γουργιώτης, Καφφές, Τσινούδης, Ντούγκος, Κολοβός, Ταρταμπούκας (86' Τσαβαλιάς), Τσιαντούλης. 

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Α., Καραμπούζης, Παπαδημητρίου (82' Ζητούνης), Μάγγος, Τσούτσας, Αγγελής, Παϊτέρης, Μολάς, Τσιώμης, Παλιούρας Δ. (82' Παλιούρας Α.), Σιαμαντούρας (75' Κουρούκας).

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος Α., Αγγελούλης Χ., Στεργίου Γ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης