Βαθμολογία

Επεισοδιακά κέρδισε ο Αετός το Δαμάσι!

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε δυνατά από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με επικρατέστερη ομάδα το Μακρυχώρι στο πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε και τα δύο τέρματα, τίποτα δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε μετά το 80’ όπου και μείωσε το σκορ το Δαμάσι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εκεί πραγματικά η ομάδα του Δαμασιακού παρουσιάστηκε καλύτερη και πάλεψε για την ισοφάριση, δεν μπόρεσε όμως να τα καταφέρει, αφού στο 85’ ο Μπουκουβάλας σε προφανή θέση για γκολ ανατράπηκε από τον Χρόνη και αντί λοιπόν για πέναλτι του δόθηκε η δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και επίσης δόθηκε απευθείας κόκκινη στον Τσιάλτα για διαμαρτυρία. Από εκεί και πέρα το ματς πήρε μια άγρια τροπή και στα τελευταία λεπτά (στις καθυστερήσεις) το Μακρυχώρι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο 2’ ο Καλέσης «έκλεψε» ωραία τη μπάλα, έδωσε στον Μπουνέ και αυτός έκανε ένα ωραίο σουτ, όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 8’ πάσα του Λόλα στον Μπουνέ, ο οποίος χάνει ένα μοναδικό τετ α τετ. Δύο λεπτά μετά ο Τσιτουρτζής μπήκε στην περιοχή, δεν κατάφερε να «σπάσει» από πολύ κοντά την μπάλα και αστόχησε.

Στο 17’ μέσα στην περιοχή πέρασε κατά μέτωπο την άμυνα ο Νικούλι, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ. Στο 43’ ωραία πάσα του Νικούλι στον Φουσίκα, αυτός με σουτ κάνει το 2-0. Στο 50’ ωραίος συνδιασμός Μπουνέ – Λόλα, ο δεύτερος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 70’ ωραία πάσα του πολύ μαχητικού Νικούλι στον Φουσίκα, μπήκε στην περιοχή και έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 80’ ανατράπηκε ο Μπουκουβάλας από τον Χρόνη, δόθηκε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και έκανε το 2-1.

Στο 87’ διπλή ευκαιρία Νικούλι – Τέα απέκρουσε όμως θεαματικά και τις δύο φορές ο Μαστοροδήμος. Στο 92’ ο Τέας μετά από κόρνερ πήρε την μπάλα, πλάσαρε όμορφα και έκανε το τελικό 3-1.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Τίκος, Χρόνης, Καλπίας, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (65’ Κοιλούκος), Αργύρης (81’ Δάσιος), Φουσίκας, Νικούλι (90’ Τσάκος), Τέας.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Λόλας, Μπουνές, Μπουκουβάλας, Αυλογιάρης, Τσιτουρτζής, Καλέσης, Οικονόμου (75’ Βίδρας Π.), Ντογκούλης (64’ Μπακαϊμης).

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Τσαπράζης Α., Λυτροσυγκούνης Θ.