Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το διπλό

Εκτός έδρας νίκη μέσα στην Νίκαια κατάφερε να πάρει ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, που κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι του Αποστόλη Έξαρχου ήταν αυτοί που ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ και να αποδράσουν με το τρίποντο της νίκης.

Στο πρώτο μέρος ο Φιλοκτήτης απείλησε κυρίως με τους Γκουντάρα, Γεωργούλα και Ντούμο, ωστόσο μέχρι το 45’ παρέμεινε το 0-0. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ο Φιλοκτήτης κατάφερε να σκοράρει στο 50’ όταν ο Γεωργούλας έκανε μια προσωπική ενέργεια, έδωσε την πάσα στον Γκουντάρα και αυτός κέρδισε τον Τζουβάρα κάνοντας το 0-1.

Από εκεί και πέρα, η Νίκαια είχε ευκαιρίες με μια κεφαλιά του Χριστοδούλου στο 60’ και μια του Χονδρονάσιου στο 65’, ενώ στο 70’ ο Μπανταβάνης απέκρουσε ένα πλασέ του Τριανταφυλλόπουλου.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος(46’ Δεμέστιχας), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Χούσα, Μπακαρτζής, Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ.(70’ Σακελλαρίου), Χριστοδούλου, Τριανταφυλλόπουλος(80’ Καραφέριας), Γκουζιώτης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Μπανταβάνης, Λιάκος(55’ Καρβούνης), Πενίκης, Κατσιάνος, Πλατσάς, Γεωργούλας, Παπαηλίας, Γκιουρσάνης(75’ Πασιάς Π.), Ντούμος, Γκουντάρας Η., Γκόλαντας(60’ Πασιάς Δ.).

Γιώργος Μητσιούλης