Βαθμολογία

Είχε «άγιο» στην Γλαύκη

Εκτός έδρας νίκη μέσα στο γήπεδο της Γλαύκης κατάφερε να πάρει ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, που κέρδισε την τοπική Δάφνη με σκορ 0-1 και κατέκτησε έτσι το τρίποντο της νίκης. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά μόνο ένα γκολ σημειώθηκε στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, όταν ο Αμαρλαριώτης έκανε το 0-1 με πλασέ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν δύο χαρακτηριστικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, στο 32’ ο Πίρε με σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους, ο ίδιος ποδοσφαιριστής από την μικρή περιοχή έστειλε και πάλι την μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα με τους Χατζή, Σαλγκάμη, Αμαρλαριώτη, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Τσιφλίζογλου στο 80ο λεπτό. Ο Τσιαγκάλης από την άλλη, έχασε τις ευκαιρίες του αγώνα για την Γλαύκη, όταν στο 65’ και στο 70’ με κεφαλιά ψαράκι νικήθηκε από τον Παυλόπουλο, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 75’ όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των Αγίων Αναργύρων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκαν ο Βεργής για τους γηπεδούχους και ο Σουλτσιώτης για τους φιλοξενούμενους.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Αλεξανδρής(68’ Πρίφτης), Υφαντής, Βεργής, Αγγελακόπουλος, Τσιώλης Ν., Τσιώλης Ευ.(57’ Τσιαγκάλης), Βράκας, Πίρε.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Τσιφλίζογλου, Παπακώστας, Ιλιάζι, Πλιάγκας, Μούμος, Κουσιάς(77’ Γαδιτσάκης), Χατζηλιάδης(62’ Παναγιώτου), Αμαρλαριώτης, Σαλγκάμης, Χατζής(25’ Σουλτσιώτης λ.τ.).

Γιώργος Μητσιούλης