Βαθμολογία

Το πίστεψε και έκανε την ανατροπή η Δήμητρα Γιάννουλης

Με ανατροπή κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης η Δήμητρα Γιάννουλης, που κέρδισε με σκορ 1-2 τον Ηρακλή Λάρισας, μέσα στην έδρα της. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτήν που είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο οι γηπεδούχοι όντας πιο ουσιαστικοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος και πήραν τους βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο στο δεύτερο μπήκαν όλα τα γκολ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κώστα Κολομητρούση προηγήθηκε στο 55’ με τον Δαλαμπύρα που έγραψε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά η Δήμητρα δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Γκαλγκανόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια, ο Ηρακλής έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Ζαφειρίου, Νάστα και Κουρούμαλο να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, φτάσαμε στο 68’ όταν μετά από την εκτέλεση ενός κόρνερ, ο Μανάκας εξ’ επαφής κατάφερε να κάνει την ανατροπή, σημειώνοντας το 2-1.

Μάλιστα, στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ, όταν κέρδισαν πέναλτι, όταν στο 75’ ο Πάσσιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατσιωτός, αλλά ο Μαγαζιώτης απέκρουσε.

Δήμητρα Γιάννουλης(Κώστας Κοταρέλας-Αποστόλης Ευαγγέλου): Παναγιωτόπουλος, Αθανασίου, Εμμανουήλ, Φατούρας, Θώμος(42’ Γκαλγκανόπουλος), Μανάκας, Κοταρέλας(80’ Μαλαβιέζος), Φιλιππούλης, Σπανός, Πατσιωτός, Νασιάκος(60’ Πάσσιος).

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Τσέλιγκας, Ξαφάρας(55’ Ντονούδης), Σάββας(80’ Ρενάτο), Ζαφειρίου, Δαλαμπύρας, Νάστας, Κουρούμαλος(65’ Φιλίππου).

Γιώργος Μητσιούλης