Βαθμολογία

Είχε Τσούγια ο Όλυμπος Γόννων

Το 2/2 πέτυχε ο Όλυμπος Γόννων στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ, που επιβλήθηκε δύσκολα του Λαρισαϊκού εντός έδρας με 1-0 χάρη σε γκολ του Τσούγια, σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι. Στο πρώτο 30λεπτο οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε δυνατές μονομαχίες και πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις στον χώρο του κέντρου.

Η πρώτη τελική προσπάθεια στο ματς καταγράφηκε στο 27', όταν ο Τσιμπουκλής απείλησε για τον Λαρισαϊκό με απευθείας φάουλ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καραναστάση.

Κάπου εκεί, ο Όλυμπος άρχισε να βρίσκει ρυθμό και στο 33' άνοιξε το σκορ από στημένη φάση. Ο Μαργκεγκάι εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Πατέτσιος έκανε άστοχη έξοδο και ο Τσούγιας με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Από την ώρα που πέτυχε το γκολ και μετά, η ομάδα των Γόννων πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να απειλεί περισσότερο. Στο 37' λοιπόν, ο Τσιρονίκος δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής με την μπάλα να κοντράρει σε έναν αμυντικό του Λαρισαϊκού και να περνά δίπλα από το δοκάρι του Πατέτσιου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Όλυμπος ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή, με τον γκολκίπερ του Λαρισαϊκού να μην δυσκολεύεται να εξουδετερώσει το σουτ του Ριζούλη μέσα από την περιοχή.

Ο Λαρισαϊκός έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 60', όταν ο Μπλερίμ με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Γιώργη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σε κενή ουσιαστικά εστία.

Τα επόμενα 30 λεπτά κύλισαν χωρίς ενδιαφέρον μέχρι που φτάσαμε στο 90' + 1', όταν ο Λαρισαϊκός έχασε μία ακόμη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Κύρκος που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή έβγαλε ιδανική κάθετη πάσα για τον Ευθυμιάδη, ο οποίος μόνος απέναντι από τον Καραναστάση πλάσαρε άουτ.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε δύο παιχνίδια για τον Λαρισαϊκό, που δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τον περσινό υποβιβασμό από την Α'1.

Οι συνθέσεις

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Πανδρεμένος, Γραβάνης, Τσιαπλές Θ., Τσιόπας, Τσούγιας, Μαργκεγκάι, Τσιρονίκος (46' Μπαρούτας), Καλούσης (79' Μάντζιαρης), Ριζούλης, Ρημαγμός (67' Πραγκαφίλη).

Λαρισαϊκός (Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσιος, Σουσνέ (46' Πασχάλης), Τσιμπουκλής (65' Τζέτζικας), Κούνδουρος, Γενιτσεφτσής, Ρουμολίνο (65' Κύρκος), Σαγάνης, Μπλερίμ, Μικερτζής, Γιώργης, Ευθυμιάδης.

Διαιτητές: Κορέστης Α., Ντανταλής Α., Ντελέζος Θ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης