Βαθμολογία

Πρώτος βαθμός για τον Δωτιέα

Ο Δωτιέας Αγιάς δεν κατάφερε ούτε σήμερα να πάρει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Έμεινε στο 1-1 με την ΑΕ Καραϊσκάκης σε ένα κατάμεστο γήπεδο! Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τεχνικός του Δωτιέα Σωτήρης Αντωνίου αποβλήθηκε στο 41’ για διαμαρτυρία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα δέκα λεπτά πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Όσο περνούσε όμως η ώρα οι γηπεδούχοι γινόταν καλύτεροι και απείλησαν με τον Δημολιό. Στο 41’ ο Δωτιέας φωνάζει για ακυρωθέν γκολ του Πετρουζέλη.

Στο 45’ λάθος του Σταυράκη, ο Μπαλάφας του πήρε τη μπάλα και έκανε το 0-1 με πλασέ. Στο 58’ από φάουλ του Πετρουζέλη, ο Τσατσαλίδης με σουτ κάνει το 1-1.

Μετά την ισοφάριση ο Δωτιέας προσπάθησε για την ολική ανατροπή και μάλιστα έχασε δύο ανεπανάληπτες φάσεις με τον Πετρουζέλη και τον Τσατσαλίδη. Στο 83’ σουτ του Ουέλιγκτον από τα 25 μέτρα απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Άρτας. Η τελευταία φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο 84’ ο Κόλινς είχε δοκάρι.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Κουβελάς (74’ Κράβαρης), Δημολιός, Γούτος, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κουρδής, Βαρουξάκης (46’ Σωτηρόπουλος), Τσατσαλίδης, Ουέλιγκτον, Τσιρογιάννης (46’ Κατσίκης)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακάβας, Κόλινς, Κούσος, Βασίλεβιτς Στάνσετις, Μπαλάφας, Γραβάνης.

Παρελθόν ο Λεμά!

Όπως ενημερωθήκαμε ο Γκι Λεμά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Δωτιέα και κάπως έτσι τελείωνει άδοξα η παρουσία του στη λαρισινή ομάδα.