Βαθμολογία

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον Τύρναβο!

Ένα σκληρό παιχνίδι που ανάγκασε τον διαιτητή να δείξει επτά κίτρινες κάρτες διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο της Καρδίτσας όπου η τοπική Αναγέννηση αντιμετώπισε τον Τύρναβο στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής. Τελικό αποτέλεσμα 0-0, με την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη να πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση και να παίρνει σίγουρα έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα σε μια ομάδα αρκετά έμπειρη στην κατηγορία.

Ο Τύρναβος παρουσιάστηκε καλύτερος, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να σκοράρει κι έτσι η «λευκή» ισοπαλία κρίνεται δίκαιη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πήρε τα ηνία και έδειχνε πιο απειλητική. Στο 28’ μάλιστα ο Ζυγκερίδης σκόραρε, μετά από κεφαλιά – πάσα του Σολφερίνο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 39’ δημιουργήθηκε η κορυφαία στιγμή του ματς, όταν ο Ποκόνγκ έδωσε στον Μιλουτίνοβιτς και αυτός με τρομερό σουτ «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Τσάμη, με τους γηπεδούχους να σώζονται!

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν καλό και δημιουργήθηκε μόλις μία αξιόλογη φάση κι αυτή για την Αναγέννηση. Ο Μπουντούρης εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί του Τύρναβου δεν κατάφεραν να διώξουν, αλλά ο Ρόβας μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 1500 οπαδοί των γηπεδούχων, αλλά και 60 των φιλοξενούμενων.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας (75’ Μπιτέλης), Χατζηρίζος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Μίχος, Γκουγκούδης, Βουτσιάς (66’ Υφαντής), Μπουντούρης (84’ Κουλίδης), Νίκιτς, Τζέκος.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Καραμανλής, Σαμαράς, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Ζυγκερίδης (58’ Γεωργίου), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Τσούκαλος (63’ Κισκαμπάνης), Σολφερίνο (72’ Σκαθαρούδης).