Βαθμολογία

Πρώτο διπλό και 2/2 για το Χειμάδι!

Μετά την 5άρα επί του Άρη Κουλουρίου την 1η αγωνιστική, το Χειμάδι πέτυχε και την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας στο Ελευθέριο του τοπικού Ελευθεριακού με 2-0. Παράλληλα, η ομάδα του Θανάση Κολονιώτη πέτυχε το 2/2 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Ο Ελευθεριακός παρουσιάστηκε κακός στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Ολυμπιακός, που πήρε το προβάδισμα στο23', όταν ο Καραντώνης Γ. με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λίταινα Μ. έκανε το 0-1.

Επιπλέον, η ομάδα του Χειμαδίου είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Καραντώνη Γ., Λίταινα Α., και Νούσιο Γ.Α. για να διευρύνει το προβάδισμα της πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ελευθεριακός εμφανίστηκε καλύτερος και στο 65' έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Τσίλης με απευθείας φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κλέιβι.

Όμως, στο 75' ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Μετά από ωραίο συνδυασμό Καραντώνη Γ. και Λίταινα Α., ο δεύτερος σέντραρε και ο Σεβδαλής που είχε περάσε στο ματς ως αλλαγή, έγραψε με κεφαλιά το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Ελευθεριακός έχασε δύο πολύ καλές εκαιρίες με τον Θάνο στο 80' και στο 85' για να πετύχει ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο ματς. Το γκολ αυτό δεν ήρθε ποτέ και το Χειμάδι έφυγε από το Ελευθέριο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι συνθέσεις

Ελευθεριακός (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Καλογιάννης, Παπαχρήστος (25' Δεληγιάννης Β.), Φροξυλιάς, Δεληγιάννης Δ., Κατσής, Γκαραβέλης, Βάλλας, Θάνος, Ακριβοσούλης, Τσακμακίδης, Τσίλης.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Παναγιωτίδης, Καραντώνης Λ., Γκοργκόλης, Πότσης, Νούσιος Γ.Β., Καραντώνης Γ., Γκόλαντας (83' Τσαγκούλης Κ.), Λίταινας Α. (75' Σαμαρίνας), Λίταινας Μ., Νούσιος Γ.Α. (65' Σεβδαλής).

Διαιτητές: Γκαραβέλης Ν., Στεργίου Γ., Καραμαγκιόλας Ευ.