Βαθμολογία

Κουτσιμάνης, η αρχή και το τέλος για τον Ιπποκράτη!

Με τον Κουτσιμάνη να δείχνει αρχικά τον δρόμο και στο τέλος να σφραγίζει και την νίκη της ομάδας του, ο Ιπποκράτης πέρασε από την έδρα του Ολύμπου Καρυάς με το ευρύ 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 29', όταν ο Κουτσιμάνης με ατομική προσπάθεια και αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 0-1.

Ο Όλυμπος είχε μια καλή στιγμή για να φέρει το ματς στα ίσια στο 35', αλλά η προβολή του Δάσσιου Γ. πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά, όμως ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με το "καλησπέρα" στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47' ο Ιπποκράτης πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Φωτίου να νικά με γυριστό σουτ τον Καρακώστα, μετά από πάσα του Μαρκολέφα και να κάνει το 0-2.

Το τελικό 3-0 με το οποίο ο Ιπποκράτης σφράγισε την νίκη του, πέτυχε ο Κουτσιμάνης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ που έμοιαζε πολύ με το πρώτο. Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής της λαρισινής ομάδας έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα αλλά μέχρι εκεί.

Στα τελευταία λεπτά η Καρυά έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Καβαρατζή και Καραγκόγκο για να πετύχει τουλάχιστον "το γκολ της τιμής", όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Οι συνθέσεις

Όλυμπος Καρυάς (Γιάννης Καραγκόγκος - Χρήστος Δάσσιος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Ορ., Δάσσιος Γρ., Στεργιούλας, Καβαρατζής Γ. (70' Αξούγκας Οδ.), Καβαρατζής Ε., Καραγκόγκος Ι., Δημητρίου Αθ. (60' Κατσιούρας), Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Στ.

Ιπποκράτης Λάρισας (Βασίλης Κουτσιμάνης - Γιάννης Εμμανουήλ): Βλητσάκης, Κότσιας, Κατσογιάννης (78' Τσουμάνης), Τσόγκας, Κουματζέλης, Καρανικόλας, Μαρκολέφας (75' Μπατζογιάννης), Μπούζος, Φωτίου, Μούσιος (60' Ροκούδης), Κουτσιμάνης.

Διαιτητές: Κυρίτσης Δ., Δεληγιάννη Ε., Καλέμι Ο.