Βαθμολογία

Πρώτο τρίποντο για την Μελία

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ πανηγύρισε η ομάδα της Μελίας, που αν και βρέθηκε να χάνει εντός έδρας από την Δήμητρα Αγιάς κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πανηγυρίσει την νίκη με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 30' με γκολ του χαρισματικού επιθετικού Βασίλη Σαμαρά, ο οποίος με απευθείας φάουλ έκανε το 0-1. Το γκολ του όμως δεν στάθηκε αρκετό για να χαρίσει την νίκη στην Δήμητρα, αφού από εκείνο το σημείο κι έπειτα όλα έδειξαν να στραβώνουν.

Συγκεκριμένα, στο 40' οι γηπεδούχοι έστειλαν την προειδοποιητική βολή, όταν ο Χατζόπουλος με προβολή δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν έγινε το ίδιο όμως και στο 43', όταν ο 17χρονος ποδοσφαιριστής μετά από γύρισμα Μητσάκου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Η Δήμητρα είχε μια καλή στιγμή για να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 74', όταν από κόρνερ του Βελλή, ο Σαμαράς έπιασε ένα γεμάτο πλασέ, με τον Δήμα να αποκρούει.

Τελικά, το γκολ της νίκης για την ομάδα του Νίκου Καψούρη ήρθε στο 78', όταν ο Μητσάκος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κόγια νίκησε τον Ανδρίτσιο για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Στο 83' ο Μητσάκος είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα ακόμη γκολ και να εδραιώσει το προβάδισμα της ομάδας του, αλλά στάθηκε άτυχος, αφού σε τετ-α-τετ που βρέθηκε, πέρασε τον τερματοφύλακα όμως στην συνέχεια πάτησε την μπάλα με συνέπεια η φάση να σταματήσει εκεί.

Οι συνθέσεις

ΑΕ Μελίας (Νίκος Καψούρης): Δήμας, Δαλαμπύρας, Αγγελακόπουλος Χ., Κολοβός, Χαβδουλάς, Γαρυφαλλόπουλος Δ., Κόγιος (85' Χασιώτης), Ράντζας, Παπαγεωργίου, Χατζόπουλος, Μητσάκος.

Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Στάθης): Ανδρίτσιος, Κουλουξής (80' Γεράκας), Βελλής, Χαϊδούσης, Κουρούκας, Χριστοδούλου, Φλώρος, Τσαγκαλάς, Μπίμπας, Τσάμπας, Σαμαράς.

Διαιτητές: Ντανταλής Α., Κοτρώτσος Δ., Κουμάρογλου Δ.