Βαθμολογία

Δύο στα δύο για το Μελισσοχώρι!

Ιδανικό ξεκίνημα έχει κάνει ο Αστέρας Μελισσοχωρίου στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ, που επικράτησε του Τοξότη Λάρισας με 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και έκανε το 2 στα 2. Η ομάδα του Ηλία Αράπη έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη από τον Τοξότη, που δείχνει ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά τον περσινό υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17' με σουτ του Ζαφειρούλη μέσα από την περιοχή, μετά από βαθιά μπαλιά που του έγινε από τον χώρο του κέντρου.

Επιπλέον, ο Αστέρας είχε τουλάχιστον τέσσερις ακόμη καλές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλο γκολ πριν το ημίχρονο με τους Ευαγγέλου, Καραπέτσα και Ζαφερούλη.

Στο 40' ο Τοξότης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με πλασέ του Παλαμίδα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κολιού.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, ο Αστέρας κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 48' ο Ευαγγέλου μετά από μπαλιά του Κουτσογιάννη σταμάτησε την μπάλα και κρέμασε τον Μπρούτσο ο οποίος έκανε έξοδο για το 2-1.

Η ομάδα του Μελισσοχωρίου είχε δυο ακόμη καλές ευκαιρίες με τους Ευαγγέλλου και Ζαφειρούλη, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Γάτσιος (46′ λ.τ. Κλεισιάρης), Βαλώζος, Τζιμολάρι, Παναγιωτόπουλος, Καραπέτσας, Γούρναρης, Λιάγκας (70′ Παπαϊωάννου), Κουτσογιάννης, Ζαφειρούλης, Ευαγγέλου, Τσίντζος (60′ Κουρούπης).

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Ράπτης, Ζιάκκος (50′ Νταναβάρας), Παγκαρλιώτας, Σαπουνάς (30′ Κάνος), Κολιός, Πεζής, Τσανάς (75′ Κίτσιος), Παλαμίδας.

Διατητές: Τσιτρούλης Θ., Αθανασούλας Λ., Γκόγκος Η.