Βαθμολογία

Δύο γκολ ήταν αρκετά για το Κουλούρι

Ο Άρης Κουλουρίου κέρδισε με σκορ 2-1 την Δόξα Αρμενίου σε ένα ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Κουλουρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο μόλις λεπτό πέναλτι για τους φιλοξενούμενους σε ανατροπή του Σεμπάστιαν από τον Δέλλα, ο Καψούρης το εκτέλεσε όμως ο Χαλβαντζάρας απέκρουσε. Στο 25’ για τον Άρη Κουλουρίου ο οποίος ανέβασε στροφές ο Σιδηρόπουλος έβγαλε ωραίο κάθετη πάσα για τον Παλαμά ο οποίος αστόχησε.

Στο 55’ ο Παλαμάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 75’ ο Νεράντζης με πλασέ στο ύψος της περιοχής έκανε το 2-0, αφού έγινε πριν ένας ωραίος συνδυασμός Λαζάρου και Παπαγεωργίου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Αρμένιο ανέβασε στροφές και έτσι στο 82’ μακρινή μπαλιά στον Παπαδημητρίου Τάσο ο οποίος με αριστερό βολέ μειώνει σε 2-1. Στο 85’ ο Παπαδημητρίου Αντώνης με σουτ από δεξιά απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας. Τρία λεπτά πριν το φινάλε, σουτ του Καραμποτάκη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 88’ φάουλ του Νεράντζη από πλάγια θέση, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 90’ μοναδικό τετ α τετ του Καψούρη με τον Χαλβαντζάρα ο οποίος με την απόκρουσή του αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και ο Κουτσαντάς έδιωξε πάνω στην γραμμή. Έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και το Κουλούρι πήρε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβαντζάρας, Μιχόπουλος (60’ Αρλέτος), Νεράντζης, Παλαμάς, Χάμος, Κουτσαντάς, Σιδηρόπουλος (70’ Κοκκινάς), Παπαγεωργίου, Κοτάκος (85’ Σέλλας), Λαζάρου, Δέλλας,

Δόξα Αρμενίου (Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Γιαννούκος, Ρουμπιέας, Ρενάτο, Καραδημήτρης (70’ Γούλας), Καραμπουτάκης, Σεμπάστιαν (60’ Μπαλούλης), Καμπανάς (46’ Παπαδημητίου Α.), Καψούρης, Παπαδημητρίου Τ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Βασιλός Αθ., Δαμασκόπουλος Αθ.