Βαθμολογία

Αγχωτική νίκη για την Ομόνοια!

Νικηφόρα συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Ομόνοια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος) απέναντι στον Π.Α.Ο. Καλαμακίου. Τελικό αποτέλεσμα 4-3 για τους νεαρούς παίκτες του Λάζαρου Λαζαρίδη που αν και αγχώθηκαν στο φινάλε κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουν αισιόδοξα το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είχε επτά γκολ και αρκετό σασπένς στο φινάλε αφού το Καλαμάκι λίγο έλειψε να πάρει το βαθμό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο 18’ ο Γιαννάκος έκανε το γύρισμα της μπάλας και με σουτ ο Κυριακίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που μπλόκαρε δύσκολα. Στο 11’ σέντρα ο Μπέτσης και με κεφαλιά ψαράκι ο Δούρος άνοιξε το σκορ.

Στο 18’ σέντρα – σουτ ο Δούρος η μπάλα τράνταξε το δοκάρι. Στο 26’ κάθετη μπαλιά ο Μπίλης στον Κυριακίδη, ο τελευταίος έκανε το πλασέ με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Στο 32’ φάουλ ο Σφέτσος Κ., κεφαλιά – ψαράκι ο Ρακιντζόγλου και 1-1. Έξι λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Κόκοβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα κάνει το 2-1. Με την συμπλήρωση μίας ώρας ο Δημητρέλης πέρασε δύο αμυντικούς με ωραίο πλασέ ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-1. Στο 72’ ο Μπέτσης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με ωραίο σουτ κάνει το 4-1.

Δώδεκα λεπτά πριν το φινάλε το Καλαμάκι μειώνει με 4-2 όταν ο Σφέτσος Κ., μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής κάνει το σουτ και σημειώνει γκολ! Στο 87’ ο Κολοβός σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Σφέτσος Α. κάνει το 4-3. Στο 90’ ο Σφέτσος Κ. με απευθείας φάουλ αναγκάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ.

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Σκούρας, Δούρος, Σέτζας (67’ Γαρνέλης), Κόκοβας, Αγγλόπουλος, Μπίλης, Μαστρογιώργος, Γιαννάκος (76’ Θανάσης), Κυριακίδης, Δημητρέλης (84’ Γκόνας), Μπέτσης.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου (Στέλιος Λιόρας): Συράκης, Τζαβέλας, Παπαδημητρίου (63’ Κολοβός), Ντινούλης, Τριανταφύλλου (46’ Καράτζιος), Καλόγηρος, Παπαδούλης, Φλαμούρ, Ρακιντζόγλου, Σφέτσος Α., Σφέτσος Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης Δ., Καρδούλας Γ., Γούλας Ι.