Βαθμολογία

Φιλικό προετοιμασίας τη Δευτέρα για τη Μικτή Παίδων

Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 3.30΄ μ.μ., στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Γ. Πλίτση, η ομάδα της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΛ θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την ομάδα της Ακαδημίας Πλίτση.

Για τον παραπάνω λόγο από τον προπονητή της ομάδας Παίδων κ. Γιώργο Δοδοντσάκη (τηλ. 6971 663379) καλούνται οι παρακάτω αναφερόμενοι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στο εν λόγω γήπεδο, έχοντας μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες:

Δάκτυλας (Αναγέννηση Καλοχωρίου), Πινακάς (Ατρόμητοι/Θύελλα), Λαζαρίδης (Π.Ο. Ελασσόνας), Καλφούτζος, Τσαρούχας (Νίκη Μιχαήλ), Βίδρας (Δαμασιακός), Σακελλαρίου, Τσακνάκης (Φαλανιακός), Μπαλοδήμος, Φουρκιώτης, Χατζηκρανιώτης (Ακαδημία Τυρνάβου), Φουρίκης (Νίκαια), Τσίτσιας (Δόξα Αργυροπουλίου). Κολοκυθόπουλος, Παπαδόντας (Προμηθέας), Ζαχαράκης, Μπουροτζήκας, Κίτσιος, Μαλάκος (Τοξότης), Σουλούκος, Κολοβός, Καμπέρης, Ζυγούρης, Γκουτζουρέλας (ΑΕΛ), Κανελλίδης (Ορφέας), Παρλάτζας, Γιουρούκης (Αβέρωφ).

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ, την ερχόμενη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 3.30΄ μ.μ., θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο γήπεδο «Κουκουλιτσιος – Μουσιάρης.

Από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Νίκο Αργυρούλη (τηλ. 6943 910088) καλούνται να παραβρεθούν σ΄ αυτή οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, έχοντας μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες:

Καλαμάτας (Ηρακλής Λάρισας), Σκούρας, Κακάμης, Στραβέλας, Σέντες (Ακαδημία Πλίτση), Μπάμης, Δουλμές (Προμηθέας), Αλατάς, Κακαράντζας, Ντανίκας (Φαλανιακού), Μάρης, Καραδούκας, Ζιάκας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Δούκας (Δαμασιακού), Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Θ. (Π.Ο.Ε.), Κατσαρός (Ακαδημία Τυρνάβου), Μπασαγιάννης, Κομισόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων), Παπαγιαννούλης, Τσιάτας Φ. (Ανθούπολη), Μπαμπατζιάς (Αμπελόκηποι), Μηλιός (Ακαδημία Ολύμπικ), Κίτσιος (Τοξότη), Κώτσιας, Πατρώνας (Κίσσαβος), Τσιαντούλης (Αβέρωφ), Φλώρος Βαλ. (Λαρισα 2012), Γκατζιούλης (Νίκαια).

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΑ


Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, καλούνται οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Λάρισας (4ετείς και πάνω), που επιθυμούν με αμοιβή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων στα γήπεδα του Νομού Λάρισας, να δηλώσουν την επιθυμία τους αυτή στη Γραμματεία της Ένωσης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Ένωσης: 2410 288241 και 2410 288243.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


Την προσεχή Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 9 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης και μετά την κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου και τη σύσκεψη των εκπροσώπων και προπονητών των Σωματείων που θα λάβουν μέρους στα πρωταθλήματα Υποδομών με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των γιατρών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Στη συνάντηση αυτή θα δοθούν οδηγίες προς τους γιατρούς από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, για την αρτιότερη ενάσκηση των καθηκόντων τους και θα ακουστούν προβλήματα και προτάσεις των γιατρών, η επίλυση και υιοθέτηση των οποίων θα συμβάλλει στην καλύτερη συνεργασία των δύο πλευρών. Η παρουσία όλων των γιατρών στην εν λόγω συνάντηση κρίνεται απαραίτητη.

ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΡΙΤΗΣ & ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Από τη Γραμματεία της Ένωσης ενημερώνονται οι εκπρόσωποι των σωματείων που αγωνίστηκαν τις περασμένες Τρίτη και Τετάρτη σε αγώνες του Κυπέλλου ΕΠΣΛ και είχαν αποβολές παικτών τους, ότι οι εν λόγω ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομάδων τους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Οκτωβρίου 2014 και η τυχόν συμμετοχή τους σ΄ αυτούς θα είναι αντικανονική.

ΣΤΟ «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» 2 ΑΓΩΝΕΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Από τη Γραμματεία της Ένωσης ανακοινώνεται ότι οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της προσεχούς Κυριακής 12 Οκτωβρίου 2014, μεταξύ των ομάδων Ακαδημία Πλίτση – Χαραυγή (3ος όμιλος) και Προμηθέας – Κεραυνός Δρυμού (2ος όμιλος), θα γίνουν στο γήπεδο «Θεσσαλικό», με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα την 13.00΄ και του δεύτερου την 16.00΄.