Βαθμολογία

Ο Σωτήρης Κέλλας μίλησε για όλους και για όλα!

Στον OK Radio 104.8 και στην εκπομπή «Στα δίχτυα της Λάρισας» με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου φιλοξενήθηκε την Παρασκευή ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Ελευθερία» Σωτήρης Κέλλας.

Αρχικά, ο κύριος Κέλλας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα του ραδιοφωνικού σταθμού OK Radio 104.8, ενώ τόνισε ότι η νέα γενιά της αθλητικής δημοσιογραφίας της Λάρισας είναι αρκετά ταλαντούχα.

Στην συνέχεια, έκανε λόγο για την επιστροφή της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA η οποία τόνισε πως ήταν αναγκαία και αναμενόμενη, ενώ ανέλυσε και την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να επιστρέψει η ομάδα στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων. Επιπλέον, ανέφερε πως ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα πληρώνει στον κύριο Πηλαδάκη ένα οικονομικό τίμημα για κάθε παιχνίδι, ενώ ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΛ θα διατηρήσει και τα δικαιώματα στις σουίτες.

Κατά την γνώμη του, όπως είπε, η ΑΕΛ δεν υποβιβάστηκε για αγωνιστικούς λόγους, ωστόσο εκτίμησε πως πλέον η ομάδα έχοντας το AEL FC ARENA και επιστρέφοντας στην Α’ Εθνική θα έχει άλλη δυναμική και θα μπει σε άλλα μονοπάτια.

Στην συνέχεια, τόνισε ότι ο Κάστελς θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ κατά την εκτίμηση του, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Τέλος, η συζήτηση πήγε στον Τύρναβο, μια ομάδα που κατά την άποψη του κυρίου Κέλλα λειτουργεί υποδειγματικά, έχοντας έναν πολύ καλό προπονητή, νέο και με φιλοδοξίες, ενώ λόγος έγινε και για την πολύ καλή οργάνωση που έχει κάνει στην ομάδα ο πρόεδρος της κύριος Μπρέζας. Κλείνοντας, ο κύριος Κέλλας αναφέρθηκε στην ανάγκη να μην χάνονται τα ντόπια ταλέντα και να αξιοποιούνται από την ΑΕΛ.