Βαθμολογία

Ποντάρει στον Πόι

Με τον Μάουρο Πόι στην επίθεση θ' αγωνιστεί ο Άρης απέναντι στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Καμπανιακό.

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Άρης την Κυριακή αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Καμπανιακό. 

Οι «κίτρινοι» αγωνίζονται με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου εντός έδρας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα έχει την ευκαιρία να ρίξει στην μάχη και τους παίκτες που προστέθηκαν τελευταίοι στο ρόστερ. 

Ένας εξ αυτών ο Μάουρο Πόι, ένας παίκτης στον οποίο ποντάρουν πολλά οι Θεσσαλονικείς μιας και με την ποιότητα και την εμπειρία του μπορεί να κάνει την διαφορά σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της Γ’ Εθνικής. 

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια: 

«Σε κυκλοφορία θα τεθούν το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (12/10, 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 12 ευρώ στη θύρα 2, 15 ευρώ στη θύρα 9, 20 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων) και 50 ευρώ στα VIP. 

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου. 

** Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με το Ν. Αγιονέρι οι πόρτες του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστές. Εξαιρούνται οι σοβαροί λόγοι έκτακτης ανάγκης».