Βαθμολογία

Συνάντηση κορυφής σήμερα για το AEL FC Arena

Μια συνάντηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιστορική θα λάβει χώρα σήμερα στα γραφεία της εταιρίας του Κώστα Πηλαδάκη στην Αθήνα. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που διαχειρίζεται το ΑΕL FC Arena θα έχει σήμερα στις 14.00 συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλη Πλεξίδα, με θέμα συζήτησης την πιθανή μετακίνηση της ΑΕΛ στην φυσική της έδρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία, αλλά το γεγονός και μόνο ότι οι δύο πλευρές θα συναντηθούν για το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί είδηση. Οι διαπραγματελυσεις αναμένεται να είναι σκληρές, αφού ο Κώστας Πηλαδάκης δεν δέχεται να υπάρξει συμφωνία με ποσοστά επι των εισπράξεων, αλλά απαιτεί συγκεκριμένο ποσό που θα καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου. Όπως και να 'χει, ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα προσπαθήσει με κάποια δελεαστική αντιπρόταση να κάμψει τις αντιστάσεις του ιδιοκτήτη της Γήπεδο Α.Ε., καθώς επιθυμεί διακαώς να ξαναγίνει το AEL FC Arena έδρα της ΑΕΛ.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, ενώ σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν από σήμερα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση νέας συνάντησης. Πάντως, σήμερα το απόγευμα ή ακόμη και το βράδυ αναμένονται εξελίξεις πάνω στο θέμα...

Αχιλλέας Ζαχαρούλης