Βαθμολογία

"Δεν φταίει ο Κασίγιας"

Η Ισπανία γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Σλοβακία με 2-1 για τα προκριματικά του EURO 2016. H φούρια ρόχα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πλήρωσε το λάθος του Κασίγια στο πρώτο γκολ της Σλοβακίας.

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε, στις δηλώσεις του μετά το ματς, υπεράσπισε τους παίκτες του λέγοντας ότι η Ισπανία ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της αλλά ήταν άτυχη.

"O Κασίγιας μας έσωσε σε κάποιες περιπτώσεις πριν το πρώτο γκολ της Σλοβακίας. Η πορεία της μπάλας τον ξεγέλασε. Δεν περίμενα το αποτέλεσμα. Πιέσαμε αλλά ήμασταν άτυχοι. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ αλλά οι αντεπιθέσεις της Σλοβακίας μας... σκότωσαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Είχαμε υπομονή αλλά δεν είχαμε τύχη και ο τερματοφύλακας της Σλοβακίας ήταν σε καλή ημέρα. Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν είναι απαραίτητο ότι βρισκόμαστε σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ντιέγκο Κόστα έπαιξε με ενθουσιασμό και είμαστε ευχαριστημένοι με τις εμφανίσεις τους. Ήταν όλη η ομάδα που υπέφερε όχι μόνο ο Ντιέγκο Κόστα. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει".