Βαθμολογία

Σύσκεψη εν όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων Υποδομών

Σύσκεψη εκπροσώπων και προπονητών των ομάδων του Νομού, που θα συμμετάσχουν στα φετινά πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣΛ (Προπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό), θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20.30΄, στα γραφεία της Ένωσης.

Την παραπάνω σύσκεψη συγκαλεί η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, προκειμένου να συζητήσει με τους εκπροσώπους και προπονητές των σωματείων και ακούγοντας τις απόψεις τους, να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό των παραπάνω πρωταθλημάτων, εν όψει της έναρξής τους το 3ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη της παραπάνω σύσκεψης, στις 20.00΄, στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα στους 4 ομίλους του Κυπέλλου έχουν προκριθεί για την επόμενη αγωνιστική οι εξής ομάδες:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέας Φαρσάλων, Αναγέννηση Φαρσάλων, Μαχητής Τερψιθέας, Βούναινα, ΑΕΔ Νίκαιας (προκρίθηκε χωρίς αγώνα)
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ατρόμητος Δασοχωρίου, Συκέα, Αμπελωνιακός, Π.Ο. Ελασσόνας, Δολιχιακός, Δαμασιακός (προκρίθηκε χωρίς αγώνα)
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Δόξα Αργυροπουλίου, Αετός Μακρυχωρίου, Όλυμπος Γόννων, Κίσσαβος Συκουρίου, ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, Ηρακλής Χάλκης (προκρίθηκε χωρίς αγώνα)
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Φαλανιακός, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Φιλοκτήτης Μελιβοίας, Δήμητρα Γιάννουλης, Αμπελόκηποι, Ηρακλής Λάρισας (προκρίθηκε χωρίς αγώνα)

Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί θα εξαιρεθούν και θα προκριθούν χωρίς αγώνα για την 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του Κυπέλλου, 2 ομάδες από κάθε όμιλο (θα αγωνιστούν υποχρεωτικά οι ομάδες που εξαιρέθηκαν στην προηγούμενη κλήρωση). Έτσι θα κληρωθούν 2 «ζευγάρια» σε κάθε όμιλο, οι νικητές των οποίων θα προστεθούν στις 2 ομάδες του ομίλου που προκρίθηκαν χωρίς αγώνα και θα συμπληρώσουν την τετράδα του κάθε ομίλου για την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου.

ΣΤΗ ΔΟΛΙΧΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Ο αγώνας του προσεχούς Σαββάτου (11/10) του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Όλυμπος Ολυμπιάδας – Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δολίχης, αφού στο γήπεδο της Ολυμπιάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα ανακατασκευής του.