Βαθμολογία

Μέντες: «Πιστός μέχρι… θανάτου στη Ρεάλ ο Ρονάλντο»

Θα χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια για να βρεθεί παίκτης με τα προσόντα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε ο Ζόρζε Μέντες που τόνισε ότι ο Πορτογάλος δεν προτίθεται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τόνισε ο φίλος και μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μάλιστα, ο γνωστός ατζέντης τόνισε ότι ο διεθνής άσος θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ που υπάρχουν με τη φανέλα της «βασίλισσας της Ευρώπης» και να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του. 

Από εκεί και πέρα, ο Μέντες τόνισε ότι ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία του Ρονάλντο δεν θα υπάρξει τα επόμενα πεντακόσια χρόνια! 

«Ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) είναι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και πάντα ήταν χαρούμενος εκεί. Θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρόθεσή του είναι να αποσυρθεί εκεί από την ενεργό δράση», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του Πορτογάλου και συμπλήρωσε: 

«Λατρεύει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επειδή στη καρδιά του είναι τα έξι χρόνια που πέρασε στην ομάδα, αλλά τώρα σκέφτεται μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να μείνει εκεί για πάντα. Είναι απίστευτα χαρούμενος. Είναι άλλο πράγμα να σέβεται το παρελθόν του (δηλαδή την πορεία του στη Γιουνάιτεντ), αλλά είναι πιστός στη Ρεάλ μέχρι θανάτου! Δεν δεχθήκαμε καμία πρόταση από εκείνους, επειδή γνωρίζουν ότι είναι αδύνατον να πάρουν τον Κριστιάνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν αξίζει τον κόπο να τηλεφωνήσουν σε εκείνον για κάτι τέτοιο». 

Στη συνέχεια, ο Μέντες με αφορμή τις φετινές επιδόσεις του διεθνούς άσου, ο οποίος έχει καταφέρει σε 15 μέρες να πετύχει τρία χατ-τρικ: «Γίνεται καλύτερος κάθε φορά και θα συνεχίσει να γίνεται καλύτερος μέχρι τα 40 του. Εκτός από εξαιρετικός ως ποδοσφαιριστής, είναι πολύ καλός και ως αθλητικής. Είναι ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο. Δεν συγκρίνεται κανείς άλλος μαζί του. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν εκείνον τα επόμενα 500 χρόνια. Είναι ιδιαίτερα ταπεινός ως άνθρωπος και είναι οικογενειάρχης. Είναι φανταστικός πατέρας. Είναι ο γιος που κάθε μητέρα θα ήθελε να έχει. Ανησυχεί για τους άλλους. Υπάρχουν τόσα πολλά σπουδαία που υπάρχουν για εκείνον, αλλά είναι αδύνατον να καταγραφούν όλα αυτά». 

Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος ατζέντης αποκάλυψε: «Όνειρο του Κριστιάνο είναι να κατακτήσει άλλο ένα Champions League. Τα όνειρά του είναι πάντα βραχυπρόθεσμα. Αυτός δεν είναι μόνο ικανοποιημένος και θέλει πάντα περισσότερα. Ποτέ δε σταματά να με εκπλήσσει. Είναι αδύνατον να βρεθεί κάποιον σαν εκείνον σε ολόκληρη την ιστορία του αθλητισμού».