Βαθμολογία

Τέλος στις ελπίδες για Κριστιάνο...

Τα όνειρα των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι γκρέμισε ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, δηλώνοντας πως ο Πορτογάλος θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν πρόκειται να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ».

Τον τελευταίο καιρό, το σενάριο του πιθανού «come-back» του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Ολντ Τράφορντ» παίζει όλο και πιο έντονα, με τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του ζητούν ακόμα και με εναέριο μήνυμα, όπως το έκαναν στο ματς της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ, να γυρίσει στο «σπίτι» του.

Όλα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό, προήλθαν κυρίως από δημοσιογραφικές εκτιμήσεις και πληροφορίες Μέσων του εξωτερικού, ωστόσο, ο ατζέντης του Κριστιάνο, Ζόρζε Μέντες, μίλησε στην εκπομπή «Elpartidodelas12» της ισπανικής τηλεόρασης και ανέφερε:

«Ο Κριστιάνο έχει τη Γιουνάιτεντ στην καρδιά του γιατί πέρασε έξι πολύ όμορφα χρόνια εκεί. Αλλά είναι χαρούμενος στη Ρεάλ και νομίζω ότι θα ήθελε να μείνει για πάντα στη Μαδρίτη. Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στη Γιουνάιτεντ. Ο κόσμος γνωρίζει νομίζω πως είναι αδύνατο...».